Корисни совети за земање на онлајн кредит - Page 15

Аплицираj

Што мислите, оваа зима ќе е постудена од минатата? Или можеби зимата ќе трае подолго оваа година? Дали ќе е снежна бајка или можеби повеќе ќе личи на поларна зима?

Погледни низ прозорецот – освен ако не се наоѓаш во некоја удобна викендичка на планина – гледаш сонце и тотален недостаток на снег. Каква е таа зима без снег во декември? Но колку и да изгледа сончево времето, зимата наближува. Веќе ја осеќаме преку мирисот на печените коштени и дополнителните новогодишни трошоци. Ни пристигаат зголемени сметки за греење, купуваме подароци за Нова Година и се спремаме за тековните празници. Но дали пропуштаме нешто многу важно?

Како би потрошиле случајно најдени 100 евра? Ќе ги сметате како подарок, кој ќе го искористите да си ги остварите желбите за кои немате средства? Тоа е тешко прашање кога детето во Вас сака едно, а разумот Ви вели друго. Ти си некаде во средината и треба да го избереш најдоброто решение, коешто понекогаш изгледа и скоро невозможно.

Совети и малку познати трикови за намалување на трошоците за струја

Нова Година. Божиќ. Фамилија. Веселба. Јадење, пиење... Слика на полно блаженство. Меѓутоа додека да стигнеме до таму, повеќето од нас поминуваат низ пекол. Пеколот на предпразничното трчање по продавниците.. Во ваква непријатна ситуација може да попадне речиси секој од нас и е убаво да се знае дека сепак не е крај на светот. "Кредисимо" мисли за Вашето секојдневно спокојство и Ви нуди помош на сите оние кои што го оставате шопингот и за во последен момент.

При онлајн кредит не ви е потребно да одите физички до канцелариите на банката или кредитната институција, бидејќи сè може да биде извршено пред домашниот компјутер.

Дали често мислите за тоа дека го завршувате месецот на нула па дури и дека сте во минус? Ви доаѓаат мисли како: „мала ми е платата, не можам да штедам“, “животот станува се поскап” и “ќе имам пари откако ќе добијам на лотарија”?

Корисни совети како да заштедите пари и електрична енергија и корисни совети за тоа каде можете да си ја проверите сметката за струја и парно на интернет т.е. онлајн.

Можностите за обуки на секакви теми веќе се скоро на секој агол и не се тешко достапни, ниту како време, ниту како средства. Во секој случај тоа е најдобрата инвестиција која може да се направи.

Студентските години се незаборавно време од животот на секого. За првпат стекнуваш самостојност, запознаваш сосема нови пријатели.