Сите игри, организирани од Credissimo

Аплицираj

Подаруваме All Inclusive летување во Турција и 11 пати по 15.000 денари

Учествувај во наградната игра и може да добиеш една една од 7-те парични награди во вредност од 15 000 ден.!

Започна нашата нова наградна игра! Учествувај сега и може да добиеш нов iPhone 11!

Вклучи се во нашата летна наградна игра и може да освоиш All Inclusive одмор за двајца во Грција или една од многуте други летни награди!

Кажи ни што сакаш да пронајдеш во твоето Велигденско јајце и можеби токму ти ќе бидеш еден од добитниците на една од многуте награди!

Вклучи се во нашата игра и може да си еден од добитниците, на кој ќе подариме незаборавен подарок!

Познатата ТВ водителка Лила Филиповска го откри вистнискиот пат кон остварувањето на сите желби во новата кампања на компанијата

Започна нашата нова летна наградна игра. Големата награда е iPhone 8, плус уште многу други изненадувања!

Учествувај во нашата празнична Наградна игра и можеш да добиеш незаборавен викенд за двајца во Банско, Бугарија

Земи пари до 7 минути од Credissimo и учествувај за 7 награди по 7000 денари или iPhone 7!