Сите игри, организирани од Credissimo

Аплицираj

Познатата ТВ водителка Лила Филиповска го откри вистнискиот пат кон остварувањето на сите желби во новата кампања на компанијата

Започна нашата нова летна наградна игра. Големата награда е iPhone 8, плус уште многу други изненадувања!

Учествувај во нашата празнична Наградна игра и можеш да добиеш незаборавен викенд за двајца во Банско, Бугарија

Земи пари до 7 минути од Credissimo и учествувај за 7 награди по 7000 денари или iPhone 7!