Статии

10-те најдобри апликации за 2017, кои ќе ти помогнат да ги контролираш твоите финансии
10-те најдобри апликации за 2017, кои ќе ти помогнат да ги контролираш твоите финансии
Избравме најдобрите до денес, со кои лесно можете да ги ведувате приходите и расходите, да ги планирате трошоците и заштедите.
Статии
| од Credissimo МК - 05.06.2017
Најчести финансиски грешки кои луѓето ги прават во своите триесети
Најчести финансиски грешки кои луѓето ги прават во своите триесети
Веројатно веќе си го слушнал клишето дека 30 е новата 20. Станува збор за возраст, а причината за оваа теорија во психологијата е промената во генерацискиот модел.
Статии
| од Credissimo МК - 31.05.2017
Добиј пари навреме од Credissimo веќе и преку мобилната апликација
Добиј пари навреме од Credissimo веќе и преку мобилната апликација
Сега веќе можете да земете до 40 000 денари за неколку минути, во движење - директно преку вашиот смартфон или таблет со мобилна апликација за iOS и Android
Статии
| од Credissimo МК - 30.05.2017
Највредни валути во светот за 2017-та
Највредни валути во светот за 2017-та
Ви претставуваме највредните валути во светот до 2017 година. Под вредни не значи скапи, а значи дека се доволно стабилни и со низок ризик од широки флуктуации во курсот.
Статии
| од Credissimo МК - 29.05.2017
На што треба да внимаваш, кога купуваш употребуван автомобил
На што треба да внимаваш, кога купуваш употребуван автомобил
Ако имаш намера да купиш половен автомобил, при изборот, добро е да знаеш за некои основни работи однапред
Статии
| од Credissimo МК - 25.05.2017
10 совети како да го оптимизираш смејниот буџет
10 совети како да го оптимизираш смејниот буџет
Управувањето на личните финансии воопшто не е комплицирана задача
Статии
| од Credissimo МК - 10.05.2017
7 видови градско хоби, кои можеш да ги вклучиш во секојдневниот живот
7 видови градско хоби, кои можеш да ги вклучиш во секојдневниот живот
По повод Меѓународниот ден на танцот на 29 април решивме да ти понудиме некои нестандардни начини за пополнување на слободното време.
Статии
| од Credissimo МК - 27.04.2017
Важни матурантски совети за во последен момент
Важни матурантски совети за во последен момент
Сезоната на матурантските прослави е на прагот. Наскоро ќе се радуваме на прославите на младите луѓе, кои го чекаат овој момент со огромни насмевки и радост.
Статии
| од Credissimo МК - 20.04.2017
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.