Статии

Помогни на Земјата - инвестирај во екологија и заштеди
Помогни на Земјата - инвестирај во екологија и заштеди
Многу мали гестови можат да доведат до голема промена. И покрај тоа личните напори често ни се чинат безначајни и неважни.
Статии
| од Credissimo МК - 20.04.2017
Седумте најчудни банкноти и монети во светот
Седумте најчудни банкноти и монети во светот
Знаете ли кога за прв пат се појавил македонскиот денар? На собраниската седница на 26ти Април (Велигден) 1992 година, една година после осамостојувањето на Република Македонија во 1991, тогашниот премиер Никола Кљусев за прв пат ги презентирал првите македонски пари – денари
Статии
| од Credissimo МК - 13.04.2017
Велигденска подготовка - како да се справиме со трошоците
Велигденска подготовка - како да се справиме со трошоците
Совети и идеи како да ги поминеме Велигденските празници евтино и со богата трпеза.
Статии
| од Credissimo МК - 10.04.2017
Можам ли да земам кредит додека сум на одмор во странство?
Можам ли да земам кредит додека сум на одмор во странство?
Последното нешто што сакаш да ти недостасува во тој момент се пари. Дали затоа што финансиите не се испланирани добро, па завршиле порано од што треба, или поради некоја непредвидена ситуација.
Статии
| од Credissimo МК - 06.04.2017
Направете си сами маска за 1ви Април со минимален буџет
Направете си сами маска за 1ви Април со минимален буџет
Во најразлични земји од целиот свет, Денот на шегата се слави секоја година на 1 април. Понекогаш го нарекуваат и денот на сите шегаџии.
Статии
| од Credissimo МК - 29.03.2017
Идеи за полна пролетна промена – како да постигнеш хармонија  на духот и телото?
Идеи за полна пролетна промена – како да постигнеш хармонија на духот и телото?
Идеите се бескрајни, бидејќи има само едно правило за сѐ што наведовме погоре. Правете го тоа што ве прави среќни или ако се чувстувате добро, значи поставуате правилно. Ако немате доволно финансии, не дозволувајте тоа да ве запре – Credissimo обезбедува пари на време.
Статии
| од Credissimo МК - 23.03.2017
10 совети како да заштедиш пари
10 совети како да заштедиш пари
Животот често е неправедлив. Си земал плата, поминале само неколку дена, а ти се прашуваш каде отидоа парите наменети за цел месец?
Статии
| од Credissimo МК - 15.03.2017
Како да ги израдуваш жените околу тебе – тие тоа го заслужуваат
Како да ги израдуваш жените околу тебе – тие тоа го заслужуваат
Ете, 8ми Март наближува. Понекогаш контроверзен празник, бидејќи не дели на 2 одбори, само поради тоа што едните не “припаѓаат“ во празникот
Статии
| од Credissimo МК - 06.03.2017
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.