Статии

Подготви си го семејството за зимата
Подготви си го семејството за зимата
Што мислите, оваа зима ќе е постудена од минатата? Или можеби зимата ќе трае подолго оваа година? Дали ќе е снежна бајка или можеби повеќе ќе личи на поларна зима?
Статии
| од Credissimo МК - 06.12.2016
14 совети како да заштедите пари од струја (дел 2)
14 совети како да заштедите пари од струја (дел 2)
Совети и малку познати трикови за намалување на трошоците за струја
Статии
| од Credissimo МК - 23.11.2016
Предностите на онлајн кредитирањето
Предностите на онлајн кредитирањето
При онлајн кредит не ви е потребно да одите физички до канцелариите на банката или кредитната институција, бидејќи сè може да биде извршено пред домашниот компјутер.
Статии
| од Credissimo МК - 22.11.2016
Безгрижен предновогодишен празничен шопинг
Безгрижен предновогодишен празничен шопинг
Нова Година. Божиќ. Фамилија. Веселба. Јадење, пиење... Слика на полно блаженство. Меѓутоа додека да стигнеме до таму, повеќето од нас поминуваат низ пекол. Пеколот на предпразничното трчање по продавниците.. Во ваква непријатна ситуација може да попадне речиси секој од нас и е убаво да се знае дека сепак не е крај на светот. "Кредисимо" мисли за Вашето секојдневно спокојство и Ви нуди помош на сите оние кои што го оставате шопингот и за во последен момент.
Статии
| од Credissimo МК - 22.11.2016
Пет совети како да изградиме финансиски навики
Пет совети како да изградиме финансиски навики
Дали често мислите за тоа дека го завршувате месецот на нула па дури и дека сте во минус? Ви доаѓаат мисли како: „мала ми е платата, не можам да штедам“, “животот станува се поскап” и “ќе имам пари откако ќе добијам на лотарија”?
Статии
| од Credissimo МК - 21.11.2016
14 совети како да заштедите пари од струја (дел 1)
14 совети како да заштедите пари од струја (дел 1)
Корисни совети како да заштедите пари и електрична енергија и корисни совети за тоа каде можете да си ја проверите сметката за струја и парно на интернет т.е. онлајн.
Статии
| од Credissimo МК - 01.11.2016
Ти си студент и имаш итна потреба од пари
Ти си студент и имаш итна потреба од пари
Студентските години се незаборавно време од животот на секого. За првпат стекнуваш самостојност, запознаваш сосема нови пријатели.
Статии
| од Credissimo МК - 28.09.2016
Најпрофитабилната инвестиција
Најпрофитабилната инвестиција
Можностите за обуки на секакви теми веќе се скоро на секој агол и не се тешко достапни, ниту како време, ниту како средства. Во секој случај тоа е најдобрата инвестиција која може да се направи.
Статии
| од Credissimo МК - 28.09.2016
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.