Credissimo МК

Follow Credissimo In:

100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година
100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година
Започнаа долгоочекуваните Orange Days во Credissimo! Сега е вистинското време да ни се довериш.
Вести
| 14.11.2022
 Уште една хуманитарна акција на Credissimo
Уште една хуманитарна акција на Credissimo
По повод месецот на розoвата панделка, Credissimo донираше 60.000 ден.
Вести
| 10.11.2022
7  Најчудни факти за светските првенства кои сигурно не си знаел
7 Најчудни факти за светските првенства кои сигурно не си знаел
Види кои се најчудните факти во историјата на сите светски првенства до сега. Некои од фактите се навистина бизарини.
Статии
| 09.11.2022
Што симболизира розовата панделка?
Што симболизира розовата панделка?
Розовата панделка има специјално значење. Таа е симбол за подигање на свеста за ракот на дојката.
Статии
| 28.10.2022
Сѐ уште ги бараш филијалите?
Сѐ уште ги бараш филијалите?
Ако си тука и го читаш ова, најверојатно и ти ги бараш нашите филијали. Сите се прашуваат тоа, особено последните неколку дена.
Статии
| 27.09.2022
Најбараните и најдобро платените професии во иднина
Најбараните и најдобро платените професии во иднина
Ова се професиите кои што ќе бидат најбарани во наредните неколку години. Види ги и одлучи каква инвестиција да направиш за себе.
Статии
| 21.09.2022
И оваа година Credissimo им посака топло добредојде на првачињата на првиот училишен ден
И оваа година Credissimo им посака топло добредојде на првачињата на првиот училишен ден
Втора година по ред се спроведува кампањата под име „Секогаш биди број 1”, преку која подаривме околу 750 училишни прибори во 21 основно училиште
Вести
| 02.09.2022
На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!
На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!
Нова промоција за бескаматен кредит! На 3 месечни рати, без камати и дополнителни трошоци.
Вести
| 26.08.2022
Како да го заштитиш твојот буџет од инфлацијата?
Како да го заштитиш твојот буџет од инфлацијата?
Види ги нашите совети кои може да ти помогнат да го заштитиш твојот буџет од инфлација.
Статии
| 18.08.2022
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.