Сите игри, организирани од Credissimo

Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Познатата ТВ водителка Лила Филиповска го откри вистнискиот пат кон остварувањето на сите желби во новата кампања на компанијата
Игри
| од Credissimo МК - 07.12.2018
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Започна нашата нова летна наградна игра. Големата награда е iPhone 8, плус уште многу други изненадувања!
Игри
| од Credissimo МК - 27.06.2018
Дочекај ги претстојните Новогодишни празници и добиј викенд за двајца во Банско
Дочекај ги претстојните Новогодишни празници и добиј викенд за двајца во Банско
Учествувај во нашата празнична Наградна игра и можеш да добиеш незаборавен викенд за двајца во Банско, Бугарија
Игри
| од Credissimo МК - 24.11.2017
Ова лето 7 е твојот среќен број!
Ова лето 7 е твојот среќен број!
Земи пари до 7 минути од Credissimo и учествувај за 7 награди по 7000 денари или iPhone 7!
Игри
| од Credissimo МК - 06.07.2017
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.