Вести

Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Вчера, на првиот училишен ден, раздадовме подароци со училишен прибор на првачињата во неколку градови. Детската радост и искрените насмевки ги стоплија нашите срца.
Вести
| од Credissimo МК - 02.09.2021
Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!
Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!
Зголемена сума и подолг период на враќање за да може да одговориш на сите предизвици пред тебе!
Вести
| од Credissimo МК - 24.08.2021
Стани дел од Лојалната програма на Credissimo
Стани дел од Лојалната програма на Credissimo
Сакаш ли да бидеш дел од Лојалната програма на Credissimo? Дознај како функционира и кој може да ја искористи. Прочитај сега!
Вести
| од Credissimo МК - 12.07.2021
Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити
Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити
Квалитетот и професионалноста на нашата услуга се причина за заслужена доверба и лојалност од нашите клиенти
Вести
| од Credissimo МК - 20.05.2021
Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!
Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!
Аплицирај за 30 000 ден. со рок на исплата од 3 месеци до 31.03.2021 г. и плаќај со 0% камата!
Вести
| од Credissimo МК - 01.03.2021
Credissimo донира топол оброк на Клиниката за Инфективни болести
Credissimo донира топол оброк на Клиниката за Инфективни болести
Од 22 февруари започнуваме со иницијативата #ТополОброкНавреме на Клиниката за Инфективни болести во Скопје.
Вести
| од Credissimo МК - 23.02.2021
Orange Days повторно во Credissimo!
Orange Days повторно во Credissimo!
Искористи ја промоцијата и земи до 80 000 ден. со попуст во вредност на ДДВ - 18%!
Вести
| од Credissimo МК - 05.10.2020
Понуда за промена на роковите и условите на отплата на договорите за кредит
Понуда за промена на роковите и условите на отплата на договорите за кредит
Оваа Понуда е упатена кон сите корисници на кредит кои што имаат склучено договор за кредит со Credissimo заклучно со 31.03.2020 година.
Вести
| од Credissimo МК - 13.04.2020
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.