Вести

Credissimo во борба против COVID-19!
Credissimo во борба против COVID-19!
Од денес нашите клиенти со секој свој платен кредит учествуваат директно во собирање на средства!
Вести
| од Credissimo МК - 23.03.2020
Корисни совети како максимално да се заштитиме од коронавирусот!
Корисни совети како максимално да се заштитиме од коронавирусот!
Во оваа ситуација треба најпрво да останеме смирени и да ги следиме упатствата на здравствените организации.
Вести
| од Credissimo МК - 13.03.2020
Земи сега, плати догодина!
Земи сега, плати догодина!
Твојот прв Credissimo до плата до 20 000 денари е со 0% камата и веќе со нов, подолг рок на враќање до 45 дена!
Вести
| од Credissimo МК - 04.12.2019
Започнаа Orange Days во Credissimo!
Започнаа Orange Days во Credissimo!
Не е сѐ така црно! Подготви се за најголемиот шопинг празник со Credissimo плус и 50% попуст на трошоците.
Вести
| од Credissimo МК - 22.11.2019
Credissimo е официјален член на Асоцијацијата на Финансиски Институции
Credissimo е официјален член на Асоцијацијата на Финансиски Институции
Како водечка компанија за брзи кредити, ја поддржавме иницијативата за формирање на Асоцијација на Финансиски Институции.
Вести
| од Credissimo МК - 30.05.2019
Credissimo со клиентска услуга број 1 во небанкарскиот финансиски сектор
Credissimo со клиентска услуга број 1 во небанкарскиот финансиски сектор
Најдобрата клиентска услуга за 2018-та година помеѓу 5-те најпопуларни компании за брзи кредити во Македонија, според интернационалниот лидер за пазарни истражувања, агенцијата IPSOS
Вести
| од Credissimo МК - 07.12.2018
Credissimo со супер НОВОСТИ!
Credissimo со супер НОВОСТИ!
Credissimo одговори на потребите на своите клиенти! „Credissimo до плата“ е веќе до бараните 20 000 денари.
Вести
| од Credissimo МК - 12.09.2018
Лила Филиповска е новото заштитно лице на Credissimo Македонија
Лила Филиповска е новото заштитно лице на Credissimo Македонија
Најпопуларната и најпознатата водителка започна соработка со европскиот ФинТек лидер во Македонија
Вести
| од Credissimo МК - 14.03.2018
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.