Вести

Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата
Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата
Промоциjа: 30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
Вести
| од Credissimo МК - 01.03.2018
Credissimo со награда за
Credissimo со награда за "Најдобар сајт на годината"
Компанијата ја доби престижната награда за „Најдобар сајт“ меѓу финансиските институции во Македонија
Вести
| од Credissimo МК - 19.12.2017
Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари
Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари
Веќе можеш да земеш до 80 000 денари само со неколку клика. Аплицирај уште сега само со неколку клика!
Вести
| од Credissimo МК - 06.12.2017
Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар
Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар "Сајт на годината 2017"
Гласај за Credissimo и помогни нѝ да ја освоиме големата награда во конкурсот
Вести
| од Credissimo МК - 01.12.2017
30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
Искористи ја нашата промоција и земи го твојот кредит Credissimo до плата со 0% каматна стапка за период од 30 денови
Вести
| од Credissimo МК - 01.09.2017
Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути
Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути
Иновативната ФинТек компанија на своите корисници обезбедува исклучително брз одговор при аплицирање за кредит
Вести
| од Credissimo МК - 07.07.2017
Credissimo - ФинТек компанија, која вложува во иновациите
Credissimo - ФинТек компанија, која вложува во иновациите
Ќе те запознаеме малку подетално со FinTech индустријата во Македонија, посочувајќи за пример еден од лидерите во областа на микрокредитирањето - Credissimo
Вести
| од Credissimo МК - 05.05.2017
Промо! 0% камата * за секој нов клиент
Промо! 0% камата * за секој нов клиент
Ново! Колку земаш толку враќаш! Земаш од 3 000 до 12 000 ден. само за неколку минути - целосно онлајн, во 3 чекори со 0% камата и без административни трошоци.
Вести
| од Credissimo МК - 14.03.2017
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.