Вести и најнова информација од Credissimo

Аплицираj

Аплицирај за 30 000 ден. со рок на исплата од 3 месеци до 31.03.2021 г. и плаќај со 0% камата!

Од 22 февруари започнуваме со иницијативата #ТополОброкНавреме на Клиниката за Инфективни болести во Скопје.

Искористи ја промоцијата и земи до 80 000 ден. со попуст во вредност на ДДВ - 18%!

Оваа Понуда е упатена кон сите корисници на кредит кои што имаат склучено договор за кредит со Credissimo заклучно со 31.03.2020 година.

Од денес нашите клиенти со секој свој платен кредит учествуваат директно во собирање на средства!

Во оваа ситуација треба најпрво да останеме смирени и да ги следиме упатствата на здравствените организации.

Твојот прв Credissimo до плата до 20 000 денари е со 0% камата и веќе со нов, подолг рок на враќање до 45 дена!

Не е сѐ така црно! Подготви се за најголемиот шопинг празник со Credissimo плус и 50% попуст на трошоците.

Како водечка компанија за брзи кредити, ја поддржавме иницијативата за формирање на Асоцијација на Финансиски Институции.

Најдобрата клиентска услуга за 2018-та година помеѓу 5-те најпопуларни компании за брзи кредити во Македонија, според интернационалниот лидер за пазарни истражувања, агенцијата IPSOS