Вести и најнова информација од Credissimo

Аплицираj

Твојот прв Credissimo до плата до 20 000 денари е со 0% камата и веќе со нов, подолг рок на враќање до 45 дена!

Не е сѐ така црно! Подготви се за најголемиот шопинг празник со Credissimo плус и 50% попуст на трошоците.

Како водечка компанија за брзи кредити, ја поддржавме иницијативата за формирање на Асоцијација на Финансиски Институции.

Најдобрата клиентска услуга за 2018-та година помеѓу 5-те најпопуларни компании за брзи кредити во Македонија, според интернационалниот лидер за пазарни истражувања, агенцијата IPSOS

Credissimo одговори на потребите на своите клиенти! „Credissimo до плата“ е веќе до бараните 20 000 денари.

Најпопуларната и најпознатата водителка започна соработка со европскиот ФинТек лидер во Македонија

Промоциjа: 30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата

Компанијата ја доби престижната награда за „Најдобар сајт“ меѓу финансиските институции во Македонија

Веќе можеш да земеш до 80 000 денари само со неколку клика. Аплицирај уште сега само со неколку клика!

Гласај за Credissimo и помогни нѝ да ја освоиме големата награда во конкурсот