Вести и најнова информација од Credissimo - Page 2

Аплицираj

Промоциjа: 30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата

Компанијата ја доби престижната награда за „Најдобар сајт“ меѓу финансиските институции во Македонија

Веќе можеш да земеш до 80 000 денари само со неколку клика. Аплицирај уште сега само со неколку клика!

Гласај за Credissimo и помогни нѝ да ја освоиме големата награда во конкурсот

Искористи ја нашата промоција и земи го твојот кредит Credissimo до плата со 0% каматна стапка за период од 30 денови

Иновативната ФинТек компанија на своите корисници обезбедува исклучително брз одговор при аплицирање за кредит

Ќе те запознаеме малку подетално со FinTech индустријата во Македонија, посочувајќи за пример еден од лидерите во областа на микрокредитирањето - Credissimo

Ново! Колку земаш толку враќаш! Земаш од 3 000 до 12 000 ден. само за неколку минути - целосно онлајн, во 3 чекори со 0% камата и без административни трошоци.