Што е credissimo до плата?

Кредит до 12 000 денари со рок на отплата од 15 до 30 дена.

 

1 Одбираш сума и ја пополнуваш брзата онлајн форма

2 Добиваш одговор за одобрување од нас до неколку минути

3 Парите ги добиваш по банкарски пат на твојата трансакциска сметка

Важно! Испраќањето на барање за кредит е бесплатно и необврзувачко. По одобрување може да се откажеш од кредитот.

Прашања и одговори

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечка лична карта

Ќе добиеш одговор од нас преку телефон до минути по испраќањето на барањето за кредит/заем.

Барањата од наши лојални клиенти се разгледуваат со приоритет и времето за одобрување може да трае само неколку минути.

Можеш да ги добиеш парите на наведена од тебе трансакциска сметка. Преносот на саканиот износ се врши до минути, ако сметката ти е во една од следниве банки: УниБанка АД Скопje, Комерцијална банка АД Скопје, НЛБ Банка АД Скопје, Стопанска Банка АД Скопjе, Охридска банка АД Скопје, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

Во случај ако твојата сметка е во различна банка, може да има извесно задоцнување од неколку часа до едно деноноќие.

Нудиме можност за рефинансирање. Ако ги плаќаш ратите коректно и во рок, може да добиеш нов кредит пред да го отплатиш тековниот.

Во три брзи и лесни чекори:

  • Избираш износ и период на отплата
  • Го пополнуваш краткиот онлајн формулар
  • Чекаш до минути. По одобрувањето, ќе ги добиеш парите преку банкарски трансфер

Важно! Испраќањето на барање за заем credissimo До плата е бесплатно и необврзувачко. По одобрувањето можеш да се откажеш од реализирање на заемот.

Credissimo До плата e со максимален рок за враќање на износот 30 дена.

Можеш да го вратиш заемот или да ги платиш ратите за кредитот со банкарски трансфер:

Види повеќе за начините на плаќање.

Може да го продолжиш периодот на отплата неограничен број пати. Ако на денот на доспевање немаш можност да го исплатиш целиот заем, можеш да ја платиш само каматата за периодот. Ова ќе го обнови твојот заем за нови 15 дена.

При предвремена отплата не се наплаќаат никакви дополнителни трошоци или провизии.

Заем до 12 000 денари - Credissimo до плата

Кредит до плата со можност за продолжување на периодот

Можеш да го продолжиш периодот на отплата неограничен број пати, доколку на доспевањето немаш можност да го отплатиш целосно заемот.

Пример:

Имаш земено 6 000 денари со период на отплата од 15 дена. Доколку на 15-от ден (денот на доспевање), немаш можност да го отплатиш заемот, можеш да продолжиш рокот на отплата за истиот таков, како платиш надомест за продолжување рокот на кредитот, камата за кредитот и надомест за администрирање на кредитот врз неплатената главница. Може да го продолжуваш периодот на отплата неограничен број пати, доколку ja плаќаш редовно каматата и горе наведените трошоци.

Credissimo до плата - решение при непредвидено задоцнување на месечната плата

Последниве години се почесто се случува да се најдеме во ситуација да имаме итна потреба од пари на крајот од месецот. Уште понепријатно е доколку поради причини кои што не зависат од нас ни задоцнува месечната плата. За жал сите знаеме дека голем дел од месечните трошоци не можат да бидат одложувани и треба да бидат исплатени во рок.

Кое е решението при таква потешкотија доколку немаме можност или не сакаме да побараме пари од пријател или близок?

Излез од непријатната ситуација може да се најде со помош на брз заем.

Credissimo до плата е онлајн кредит со максимална сума од 12 000 денари и со отплата од 15 до 30 дена, кој може да ти помогне да ги пречекаш спокојно трошоците во случај на задоцнување на месечната плата. Имајте во предвид дека ова е краткорочно решение на финансиски потешкотии и е соодветно доколку сте сигурни дека во блиска иднина очекувате приходи.

Како да го побараш твојот брз кредит

Одбери Credissimo за помош во тешките моменти, бидејќи кај нас

Доколку имаш потреба од пари и сакаш брзо и лесно да ги добиеш, тогаш credissimo до плата е најдобриот избор за тебе. Земи до 12 000 денари сега!

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.

Со пополнувањето на email и телефон изјавуваш дека си согласен Кредисимо ДООЕЛ да испраќа пораки до наведените податоци во сајтот од твоја страна.