Што е credissimo до плата?

Промоција: 0% камата за секој прв кредит до 12 000 денари, вратен во 15 дневниот грејс период.

 

1 Одбираш сума и ја пополнуваш брзата онлајн форма

2 Добиваш одговор за одобрување од нас до неколку минути

3 Парите ги добиваш по банкарски пат на твојата трансакциска сметка

Важно! Испраќањето на барање за кредит е бесплатно и необврзувачко. По одобрување може да се откажеш од кредитот.

Промоцијата важи до 30.06.2017 година.

Прашања и одговори

Да, секој прв credissimo до плата со Револвинг период од 15 дена е со 0% камата, ако го вратиш заемот во 15 дневен грејс период.

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечка лична карта

Ќе добиеш одговор од нас преку телефон до минути по испраќањето на барањето за кредит/заем.

Барањата од наши лојални клиенти се разгледуваат со приоритет и времето за одобрување може да трае само неколку минути.

Можеш да ги добиеш парите на наведена од тебе трансакциска сметка. Преносот на саканиот износ се врши до минути, ако сметката ти е во една од следниве банки: УниБанка АД Скопje, Комерцијална банка АД Скопје, НЛБ Банка АД Скопје, Стопанска Банка АД Скопjе, Охридска банка АД Скопје, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

Во случај ако твојата сметка е во различна банка, може да има извесно задоцнување од неколку часа до едно деноноќие.

Нудиме можност за рефинансирање. Ако ги плаќаш ратите коректно и во рок, може да добиеш нов кредит пред да го отплатиш тековниот.

Во три брзи и лесни чекори:

  • Избираш износ и период на отплата
  • Го пополнуваш краткиот онлајн формулар
  • Чекаш до минути. По одобрувањето, ќе ги добиеш парите преку банкарски трансфер

Важно! Испраќањето на барање за заем credissimo До плата е бесплатно и необврзувачко. По одобрувањето можеш да се откажеш од реализирање на заемот.

Credissimo До плата e со максимален рок за враќање на износот 30 дена.

Можеш да го вратиш заемот или да ги платиш ратите за кредитот со банкарски трансфер:

Види повеќе за начините на плаќање.

Може да го продолжиш периодот на отплата неограничен број пати. Ако на денот на доспевање немаш можност да го исплатиш целиот заем, можеш да ја платиш само каматата за периодот. Ова ќе го обнови твојот заем за нови 15 дена.

При предвремена отплата не се наплаќаат никакви дополнителни трошоци или провизии.

Секој прв кредит 'Credissimo до плата' со 0% камата 

Секој прв кредит од 3 000 ден до 12 000 ден – без камата и трошоци

Секој прв 'Credissimo до плата' со период на исплата 15 дена е со 0% камата, ако го вратиш кредитот во 15 дневниот грејс период. 

Пример:

Земате 6 000 денари со период на исплата 15 дена. Ако го вратиш заемот во 15 дневниот грејс период, не должиш никаква камата, само сумата од 6 000 денари.

Промотивните услови важат за периодот од 13.03.2017 година до 30.06.2017 година за секој прв кредит 'Credissimo до плата' за износи до 12 000 денари и рок на отплата на кредитот до 15 дена при фиксна камата од 0 % и ГПР 0%. Кандидатите се одобруваат согласно Општите услови и внатрешни правила на Кредисимо.

'Credissimo до плата' - решение при непредвидено задоцнување на месечната плата

Последниве години се почесто се случува да се најдеме во ситуација да имаме итна потреба од пари на крајот од месецот. Уште понепријатно е доколку поради причини кои што не зависат од нас ни задоцнува месечната плата. За жал сите знаеме дека голем дел од месечните трошоци не можат да бидат одложувани и треба да бидат исплатени во рок.

Кое е решението при таква потешкотија доколку немаме можност или не сакаме да побараме пари од пријател или близок?

Излез од непријатната ситуација може да се најде со помош на брз заем.

'Credissimo до плата' е онлајн кредит со максимална сума од 12 000 денари и со отплата од 15 до 30 дена, кој може да ти помогне да ги пречекаш спокојно трошоците во случај на задоцнување на месечната плата. Имајте во предвид дека ова е краткорочно решение на финансиски потешкотии и е соодветно доколку сте сигурни дека во блиска иднина очекувате приходи.

За да го задоволиме максимално секој нов клиент на 'Credissimo до плата', нудиме 15 дневен грејс период. Ако го вратите кредитот во 15 дневниот период не должите никаква камата, само сумата од 6 000 денари. 

Како да го побараш твојот брз кредит

Одбери Credissimo за помош во тешките моменти, бидејќи кај нас

Ако имате потреба од пари и сакате брзо и лесно да ги земете, тогаш 'Credissimo  до плата' е најдобриот избор за вас. Земи го сега твојот прв кредит со 0% камата до 12 000 денари!

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.

Со пополнувањето на email и телефон изјавуваш дека си согласен Кредисимо ДООЕЛ да испраќа пораки до наведените податоци во сајтот од твоја страна.