Како да поднесеш Барање за кредит од Credissimo?

Земи пари за неколку минути со три кратки чекори

кратка онлајн форма

Ја пополнуваш нашата кратка онлајн форма

Чекаш неколку минути за одобрување

Чекаш неколку минути за одобрување
за одобрение

Ги добиваш парите на сметка

Ги добиваш парите на сметка
сметка или на каса

 

Нашите онлајн кредити ти штедат време и нервози. Нема непотребна документација, не треба да одиш до експозитури и да чекаш ред за да бидеш услужен. Ви ги штедиме непријатностите да споделиш со пријател или познат за финансиските потешкотии како и за тоа зошто ти се потребни парите. Нашите финансиски производи "Credissimo плус" и "Credissimo до плата" се флексибилни, прилагодени спрема твоите индивидуални желби и потреби. За да земеш брз онлајн кредит потребна ти е само лична карта и навршени 18 години. Не ти е потребна друга документација, жиранти или да докажуваш работен однос. Ти го определуваш износот на бараниот брз кредит и амортизационен план. Аплицирањето ќе ти одземе неколку минути и е целосно безплатно, потребно е само да пополниш електронски кратко барање за износот на бараниот кредит (износ и рок). Парите ќе ги добиеш директно на твојата банкарска сметка.

 

Важно е да знаеш дека праќањето на барањето е целосно безплатно.

За што се соодветни брзите кредити на Credissimo?

За моментите, во кои имаш итна потреба од кредит кон крајот на месецот, како резултат на доцнење на платата или при други непредвидени околности.

 

За моментите, кога треба да платиш за комунални трошоци - понекогаш сметките за струја, вода и парно те поставуваат во позиција да имаш потреба од пари навреме, за да можеш да ги платиш твоите долгови.

 

За моментите, кога треба да платиш данок за станот или куќата, но ги немаш потребните финансиските средства, користејќи ја брзата и олеснета процедура за аплицирање за брз кредит е како подадена рака додека паѓаш!

 

За моментите, кога треба да купиш подарок или ти требаат пари за да го реализираш одморот од соништата!

 

Освежување или реновирање

Освежување или реновирање

Одмор или патување

Одмор или патување

Купување на бела техника

Купување на бела техника

Итна потреба од пари навреме

Итна потреба од пари навреме

 

Сервиз на автомобилот

Сервиз на автомобилот

Неодложна медицинска помош

Неодложна медицинска помош

Купување на мебел за дома

Купување на мебел за дома

Потреба од парични средства за други потреби

Потреба од парични средства за други потреби

Земи пари за неколку минути, точно кога ти требаат!

  Поднеси барање овде  

Зошто да го одбереш Credissimo?

Credissimo е динамична високо технолошка компанија и е една од најбрзорастечките компании во небанкарскиот финансиски сектор. Како финансиска институција на нашите клиенти одобруваме брзи и лесни решенија при настаната потреба од краткорочно финансирање. Како високо технолошка компанија се трудиме постојано да развиваме и имплементираме иновативни услуги, адекватни на брзиот развој на дигитален свет.

Транспарентни услови

Транспарентни услови

За нас е особено важно, нашите клиенти да се запознаат во детали со нашите услови! Затоа ја нудиме целата документација, пред склучувањето на договорот.

Индивидуален пристап

Индивидуален пристап

Потребите и можностите на секој клиент се различни, затоа ние го разгледуваме секој случај поединечно, така што условите на нашите кредити одговараат за секого!

Максимална безбедност

Максимална безбедност

На веб-сајтот на компанијата е вграден SSL сертификат, кој создава 256 bit-a шифрирана конекција за сите посетители на страницата, а просториите во кои ги чуваме податоците се строго заштитени. Серверите се под 24 часовен надзор.

Легална финансиска институција

Легална финансиска институција

ФД „КРЕДИСИМО“ ДООЕЛ Скопје е финансиска институција запишана во Централниот регистар на Р.М. врз основа на издадено Решение за основање и работа на Министерот за финансии на Република Македонија бр.13-5945/7 од 30.06.2016 година и администратор на лични податоци со шифра на контролор 2029 согласно Конфирмациско писмо издадено од Дирекцијата за заштита на личните податоци, регистрирана согласно Законот за заштита на личните податоци на Република Македонија.

Кредит без жирант

Кредит без жирант

За да аплицирате за кредит кај нас не ти е потребен жирант. Само треба да посочиш лице кое еднаш ќе ги потврди податоците кои ги имаш наведено во своето барање.

Без дополнителни трошоци

Без дополнителни трошоци

За разлика од повеќето банки и други финансиски институции, кога испраќаш Барање за кредит ние не ти земаме надоместок за обработка на барањето. 

Поврзи се со нас по најлесниот начин за тебе

Секогаш сме подготвени да одговориме на секое твое прашање и да помогнеме во процесот на праќање на барањето за кредит, во согласност со твоите индивидуални потреби.

 

Адреса:
Адреса:
Бул. Илинден 47 /1-2, 1000 Скопје, Македонија
 
Пиши ни на contacts@credissimo.mk
Пиши ни на contacts@credissimo.mk
Користи ја формата за разговор

Работно време:

Понеделник - Петок: од 8:00 до 18:00 часот

 

Онлајн апликација за кредит може да испратиш во секое време! Апликација за кредит или заем која е испратена во неработно време се разгледува по 8:00 часот следниот работен ден

 

Репрезентативен пример: Кредит од 6 000 денари co рок на отплата 3 месеци. Вашата годишна камата стапка е фиксна и непроменлива (9.00%) - 15 денари за секои 1 000 денари, каматата за наведениот период и износ е во висина од 90 денари, а вкупните административни трошоци и провизии се 2 010 денари (надоместоците се за наведениот период и износ).
Минималниот износ на вкупната трошоци (СТВ / APR) по кредит "Credissimo Плус" изнесува 170.51%, а максималниот е 199.79%.