Credissimo МК

Follow Credissimo In:

Нашите вработени го подготвуваа живеалиштето за трите нови мали лавчиња
Нашите вработени го подготвуваа живеалиштето за трите нови мали лавчиња
ЗОО Скопје бојадисана и во освежено издание со наша помош!
Lajme
| 22.06.2022
Во светот се раѓа нов феномен наречен „одмаздничко патување“
Во светот се раѓа нов феномен наречен „одмаздничко патување“
Зошто оваа година треба да заминеш на одмор?
Artikuj
| 10.06.2022
Испрати ја ратата на одмор!
Испрати ја ратата на одмор!
Одмараш ти, одмара и твојата рата! Земи кредит до 120 000 ден. и плати ја првата со одложено плаќање на првата рата!
Lojra
| 06.06.2022
Пролетно будење
Пролетно будење
Разбуди ја пролетта во себе и насекаде околу тебе! Активирај се, започни да се радуваш на малите работи и внеси промени во твоето секојдневие сега!
Artikuj
| 13.05.2022
Пари навреме во петок!
Пари навреме во петок!
Ти требаат пари во петок? Добиј 1 000 ден. награда без да земаш кредит!
Lajme
| 12.05.2022
Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!
Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!
Зошто да го одбереш Credissimo? Затоа што со промоцијата за нови клиенти колку земаш, толку враќаш.
Lajme
| 10.05.2022
Транспортни загадувачи и нивните алтернативни средства
Транспортни загадувачи и нивните алтернативни средства
Секое транспортно средство си има своја замена. Види ги алтернативните замени за најголемите транспортни загадувачи
Artikuj
| 13.04.2022
,,Заврти на зелено
,,Заврти на зелено" и освој награди
Вклучи се во новата наградна игра и освој електричен тротинет или парична награда 5 000 ден.
Lojra
| 11.04.2022
Донација од 60.000 денари за Денот на Дауновиот синдром
Донација од 60.000 денари за Денот на Дауновиот синдром
За еден ден собравме и дониравме 60. 000 денари на Здружението на граѓани за помош и поддршка на лицата со Даунов синдром ТРИСОМИЈА 21 Скопје.
Lajme
| 23.03.2022
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.