Pyetjet e shtruara shpesh

Лојална програма


Информација за твојот индивидуален попуст добиваш при одобрувањето на твојата апликација. Прочитај повеќе за различните попусти тука

Лојалната програмата важи и за двата кредитни продукти Credissimo плус и Credissimo до плата.

За да се вклучиш во лојалната програма треба да имаш еден исплатен кредит. При аплицирањето за вториот кредит автоматски си вклучен во Лојалната програма. Попуст користиш само ако преходните кредити се исплатени редовно.

Лојалната програма е создадена и предназначена за редовните и лојални клиенти кои што коректно и навреме си ги плаќаат месечните рати. Ако редовно го исплаќаш твојот тековен кредит при секое следно аплицирање користиш повисок попуст од дополнителната доброволна услуга.

Кориснички профил


Ако сеуште немаш кориснички профил, можеш да си направиш во 3 чекори пополнувајќи апликација за нов кредит:

 1. Избери износ, рок на исплата и регистрирај се пополнувајќи ги останатите податоци од првиот чекор;
 2. Пополни ги твоите лични податоци на следниот чекор;
 3. Воведуваш информации за твојот кредит и влегуваш во Мојот профил. Во твојот кориснички профил можеш да ги видиш сите информации за твоите кредити.

Преку твојот личен кориснички профил во Credissimo можеш:

 1. Да аплицираш за нов онлајн кредит уште побрзо, само со неколку кликови, без да ги пополнуваш твоите лични податоци или да испраќаш валиден личен документ;
 2. Да ја следиш состојбата на тековниот кредит;
 3. Да ја следиш твојата кредитна историја кај нас;
 4. Да најдеш информација за сите активни промоции, наградни игри и бонуси за лојални клиенти;
 5. Да промениш дата на доспевање на твојот кредит;
 6. Да го видиш твојот Амортизационен план без да го бараш во твојот имејл.

Кориснички профил е твојот личен профил во Credissimo, каде што можеш да најдеш информација и документи за тековните кредити, како и податоци за твојата кредитна историја кај нас. Можеш да ги редактираш личните податоци брзо и лесно, да прикачиш слики од валиден личен документ и да испратиш апликација за кредит само со неколку кликови, без да ги воведуваш податоците повторно при секое ново аплицирање.

 

 

Llojet e kredive


Ofrojmë dy lloje të kredive të shpejtë:

 • 'Credissimo deri në rrogë'; hua nga 3 000 deri në 30 000 denarë me periudhë për kthim të huasë nga 15 deri në 45 deri .
 • 'Credissimo plus'; kredi e shpejtë nga 6 000 deri në 120 000 denarë me pagesë të kësteve mujore nga 3 deri në 36 muaj.

Да, првиот кредит до плата е БЕЗ КАМАТА со рок на исплата до 45 дена*, со износ до 30 000 денари, а секој следен е исто така без камата ако е вратен во грејс периодот!

* Промотивните услови важат за 1-oт и секој 5-ти кредит Credissimo до плата до 30 000 денари и рок на враќање до 45 дена за првиот кредит Credissimo до плата и 30 дена за секој петти кредит Credissimo до плата, како и 5 дена гратисен период за сите одобрени кредити помеѓу нивво периодот од 07.03.2022 г. до 07.09.2022 г. Каматната стапка е 0% или 0 денари и вкупните административни трошоци се 0 денари, а гратисниот период одговара на избраниот период на враќање. За кредит од 30 000 денари одобрен со рок на враќање 45 денови, враќате вкупно 30 000 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%. Периодот за враќање над 30 денови е 35, 40 или 45 денови и важи само за првиот кредит од кредитниот производ Credissimo до плата. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.

Ksti mujor dhe interesi përcaktohet në mënyrë individuale sipas historisë kreditore dhe të hyrat. Klientët e rregullt dhe korrekt të credissimo kanë përparësi plotësuese, bonuse dhe zbritje.

 • Credissimo deri në rrogë: afati maksimal për shlyerjen e kredisë është.
 • Credissimo plus: mund ta kthesh kredinë në këste nga 3 deri në 36 muaj.

Po, mbushja dhe dërgimi i kërkesës për kredi, si dhe nënshkrimi i marrëveshjes realizohen tërësisht online; pa shpenzime për aplikim dhe pa nevojë për të vizituar ndonjë zyre. Pas aprovimit, menjëherë do ta pranoni shumën e dëshiruar.

Po, çdo klient mund të zgjasë periudhën e ripagimit të Credissimo deri në rrogë. Për ta bërë këtë ju lutemi telefononi në numrin 02 511 1010, na shkruani në email tek support@credissimo.mk ose në chat në faqen tonë të internetit dhe na thoni që dëshironi të zgjasni periudhën e ripagimit.

Dërgimi i kërkesës për kredi


Mund të kërkosh kredi nga Credissimo nga çdo vent të shtetit, ku ka qasje deri në internet. Kërkesën e dërgoni tërësisht online, ndërsa parat do ti pranoni përmes transferit bankar.

Aprovimi i kërkesës për kredi kryhet në kuadër të orarit të punës:

E hënë - E premte : nga ora 08:00 deri në ora 18:00

VINI RE! Nëse kërkesa dërgohet jashtë orarit të punës, do të shqyrtohet pas orës 08:00 ditën e ardhshme punuese.

Jo, aplikimi i kërkesës për hua të shpejtë është tërësisht falas.

 • Të jesh i rritur (mbi 18 vjet)
 • Të posedosh letër të njoftimit të vlefshme

Po, që të dërgosh aplikacionin për kredi, duhet të përcaktosh person për kontakt, me të cilin do të kontaktojmë gjatë analizës së kërkesës. Personi duhet të jetë i rritur (mbi 18 vjet) dhe të ketë numr personal për telefon celular. Mund të jetë kushëri, shok ose koleg.

Personi për kontakt nuk është zhirant!

Dërgoje kërkesën tërësishtë online me plotësimin e formularit në ueb-faqen tonë.

 1. Zgjedhësh shumën dhe periudhën për kthim të huasë
 2. I plotësohen formularet e shkurtëra online
 3. Për minuta pranohet përgjigja për aprovimin
 4. Pas aprovimit do të transferohen paratë përmes transferit bankar

Do të pranoni përgjigje nga ne në telefon për më së shumti një minut pas dërgimit të kërkesës për kredi/hua.

Kërkesat nga klientët tonë lojal analizohen me prioritet dhe kohëzgjatja për aprovim mund të zgjas vetëm disa minuta.

Po, pas aprovimit mund të tërhiqet realizimi i kredisë. Kërkesa nuk të detyron që të nënshkruhet marrëveshja për kredi.

 1. Fotografinë nga ana e përparme mund ta bashkëngjitni derisa e plotësoni aplikacionin në fushat e caktuara.
 2. Nëse fotografitë nuk ia bashkëngjitni aplikacionit, mund t'i dërgoni në e-mailin tonë support@credissimo.mk
 3. Nëse keni vështirësi për të dërguar nëpërmjet e-mailit, mund ta skanoni në ndonjë zyrë për fotokopjim/librari dhe të lutni punonjësit aty të dërgojnë fotot në support@credissimo.mk
 4. Mund da fotografoni letrën e njoftimit nga ana e përparme dhe e mbrapme me telefonin tuaj dhe të na e dërgoni në Viber në numtin tonë 00389 77 661 386
 5. Nëse aplikacionin e plotësoni nëpërmjet telefonit tuaj celular, në fushën për ngarkim të fotografive mundeni drejtëpërdrejt ta fotografoni letrën e njoftimit dhe ajo automatikisht do të ngarkohet.

Nënshkrimi i marrëveshjeve për kredi Credissimo


Forma dhe përmbajtja e marrëveshjes për kredi konsumatore janë qartë të rregulluara me Ligjin për mbrojtjen e konsumatorëve gjatë marrëveshjeve për kredi konsumatore. Marrëveshjet tona janë plotësisht në përputhje me kërkesën e kësaj dispozte juridike. Para nënshkrimit njohtoheni me kushtet e marrëveshjes.

Nënshkrimit të maarrëveshjes kryhet plotësisht online gjatë dërgimit të kërkesës për kredi. Pa shpenzime për aplikim dhe nuk duhet të shkohet në zyrë. Me dërgimin e kërkesës për kredi, ju pajtoheni me kushtet e përgjithshme për kredi, por kjo nuk të detyron në as jë mënyrë me marrëveshjen për hua.

Garantojmë 100% mbrojtje të të dhënave personale. ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје është administrator i të dhënave personale, i përcaktuar nga Drejtoria përr mbrojtjen e të dhënave personale e R. Së Maqedonisë .

Me qëllim të transferimit të informacioneve të besueshme përmes internetit, përdorim SSL certifikat dhe teknologjia më bashkëkohore për enkripcion të të dhënave.

Keni të drejtë të heqni dorë nga kredia me njoftime me shkrim që do ta dërgoni deri te ShF Kredisimo m së voni në afat prej 14 ditësh nga dita e nënshkrimit të kontratës. Merre formularin.

Pranimi i parave dhe pagesa e kësteve


Mund ti merrni paratë në llogarit e transakcionit të përcaktuara nga ju bankare. Transferë të shumës së dëshiruar kryhet brenda një minute, nëse llogarinë e ke në një nga këto banka: УниБанка АД Скопje, Комерцијална банка АД Скопје, НЛБ Банка АД Скопје, Стопанска Банка АД Скопjе, Шпаркасе банка.

Në rast se llogaria juaj është në bankë tjetër, mund të ketë vonesë të caktuar prej disa orëve deri në 24 orë.

Mund ta kthesh huanë ose ti paguash këstet e kredisë në mënyrë bankare:

Plotëse fletëpagesën (urdhërin për pagesë) me këto të dhëna:

Pagesa bëhet në llogarinë e: ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје
Banka: УниБанка АД Скопjе
Llogaria transaksionale: 240010105652962
Qëllimi: NVAQ/nr. i kontratës

Pagesa bëhet në llogarinë e: ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје
Banka: Комерцијална банка АД Скопје
Llogaria transaksionale: 300000003990616
Qëllimi: NVAQ/nr. i kontratës

Shih llogaritë e tjera të transaksioneve këtu

Nëse ke problem me kthimin e huasë ose me pagesën e kësteve mujore të kredisë, na kontakto. Konsultanti i joni për kredi do të ofroj ndihmë dhe do të jua jep këshillim më të mirë për situatën konkrete.

Gjatë kthimit të kredisë para kohe, nuk duhet të paguani shpenzime ose provizione plotësuese.

Kontakto me ne, në mënyrë e cila të konvenon ty më shumë:

 • Paraqitu në nr. 02 511 1010
 • Shkruaj në support@credissimo.mk

Ofrojmë mudnësi për rifinancim. Nëse i paguani këstet në mënyrë korekte dhe në kohë, mund të merrni kredi të re para se ta paguani kredinë aktuale.

Tjetër


Për anulimin e mesazheve reklamuese, shkruaj në support@credissimo.mk

Nëse doni të hiqni dorë nga buletini ynë, duhet ta shkruani e-mailin tuaj ne Formularin e çregjistrimit

Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.