Të gjitha lojërat, të organizuara nga Credissimo

Испрати ја ратата на одмор!
Испрати ја ратата на одмор!
Одмараш ти, одмара и твојата рата! Земи кредит до 120 000 ден. и плати ја првата со одложено плаќање на првата рата!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 06.06.2022
,,Заврти на зелено
,,Заврти на зелено" и освој награди
Вклучи се во новата наградна игра и освој електричен тротинет или парична награда 5 000 ден.
Lojra
| FROM Credissimo МК - 11.04.2022
Љубовта е портокалова!
Љубовта е портокалова!
Започнуваме со нова наградна игра и ја боиме љубовта во портокалово!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 07.02.2022
Освежи го летото со Credissimo!
Освежи го летото со Credissimo!
Подаруваме All Inclusive летување во Турција и 11 пати по 15.000 денари
Lojra
| FROM Credissimo МК - 11.06.2021
Добиј паричен подарок од Credissimo!
Добиј паричен подарок од Credissimo!
Учествувај во наградната игра и може да добиеш една една од 7-те парични награди во вредност од 15 000 ден.!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 14.12.2020
Добиј iPhone 11 со Credissimo!
Добиј iPhone 11 со Credissimo!
Започна нашата нова наградна игра! Учествувај сега и може да добиеш нов iPhone 11!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 01.11.2019
Летна авантура со Credissimo
Летна авантура со Credissimo
Вклучи се во нашата летна наградна игра и може да освоиш All Inclusive одмор за двајца во Грција или една од многуте други летни награди!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 25.06.2019
Избери си Велигденско изненадување!
Избери си Велигденско изненадување!
Кажи ни што сакаш да пронајдеш во твоето Велигденско јајце и можеби токму ти ќе бидеш еден од добитниците на една од многуте награди!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 27.03.2019
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.