Të gjitha lojërat, të organizuara nga Credissimo

Изненади ја омилената дама за 8-ми Март!
Изненади ја омилената дама за 8-ми Март!
Вклучи се во нашата игра и може да си еден од добитниците, на кој ќе подариме незаборавен подарок!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 21.02.2019
Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Познатата ТВ водителка Лила Филиповска го откри вистнискиот пат кон остварувањето на сите желби во новата кампања на компанијата
Lojra
| FROM Credissimo МК - 07.12.2018
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Започна нашата нова летна наградна игра. Големата награда е iPhone 8, плус уште многу други изненадувања!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 27.06.2018
Дочекај ги претстојните Новогодишни празници и добиј викенд за двајца во Банско
Дочекај ги претстојните Новогодишни празници и добиј викенд за двајца во Банско
Учествувај во нашата празнична Наградна игра и можеш да добиеш незаборавен викенд за двајца во Банско, Бугарија
Lojra
| FROM Credissimo МК - 24.11.2017
Ова лето 7 е твојот среќен број!
Ова лето 7 е твојот среќен број!
Вклучи се во првата наградна игра на Credissimo! Земи пари до 7 минути од Credissimo и учествувај за 7 награди по 7000 денари или iPhone 7!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 06.07.2017
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.