Вести

Нашите вработени го подготвуваа живеалиштето за трите нови мали лавчиња
Нашите вработени го подготвуваа живеалиштето за трите нови мали лавчиња
ЗОО Скопје бојадисана и во освежено издание со наша помош!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 22.06.2022
Пари навреме во петок!
Пари навреме во петок!
Ти требаат пари во петок? Добиј 1 000 ден. награда без да земаш кредит!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 12.05.2022
Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!
Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!
Зошто да го одбереш Credissimo? Затоа што со промоцијата за нови клиенти колку земаш, толку враќаш.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 10.05.2022
Донација од 60.000 денари за Денот на Дауновиот синдром
Донација од 60.000 денари за Денот на Дауновиот синдром
За еден ден собравме и дониравме 60. 000 денари на Здружението на граѓани за помош и поддршка на лицата со Даунов синдром ТРИСОМИЈА 21 Скопје.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 23.03.2022
Секој кредит до плата е без камата!
Секој кредит до плата е без камата!
Новата промотивна понуда ти овозможува секој кредит до плата да ти биде без камата во грејс периодот од првите 5 дена од потпишувањето на договорот
Lajme
| FROM Credissimo МК - 07.03.2022
Новогодишен прирачник за подароци
Новогодишен прирачник за подароци
Среќна Нова година и Среќен Божиќ!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 15.12.2021
Замисли си желба и можеби ќе ти се оствари!
Замисли си желба и можеби ќе ти се оствари!
Остваруваме желби за 120.000 ден! Посакај желба и биди дел од големата новогодишна наградна игра Желботека!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 01.12.2021
Шопинг со 100% попуст за Black Friday!
Шопинг со 100% попуст за Black Friday!
Orange Days повторно во Credissimo, овојпат со најдобрата понуда досега! Земи кредит на 3 рати со 100% попуст!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 08.11.2021
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.