Вести

 Го прославуваме 5-тиот роденден со 5 000 денари секој ден!
Го прославуваме 5-тиот роденден со 5 000 денари секој ден!
По повод петтиот роденден секој ден подаруваме по 5 000 денари. Извлекувањата се вкупно 55, секој ден од понеделник до петок.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 13.09.2021
Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Вчера, на првиот училишен ден, раздадовме подароци со училишен прибор на првачињата во неколку градови. Детската радост и искрените насмевки ги стоплија нашите срца.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 02.09.2021
Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!
Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!
Зголемена сума и подолг период на враќање за да може да одговориш на сите предизвици пред тебе!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 24.08.2021
Стани дел од Лојалната програма на Credissimo
Стани дел од Лојалната програма на Credissimo
Сакаш ли да бидеш дел од Лојалната програма на Credissimo? Дознај како функционира и кој може да ја искористи. Прочитај сега!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 12.07.2021
Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити
Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити
Квалитетот и професионалноста на нашата услуга се причина за заслужена доверба и лојалност од нашите клиенти
Lajme
| FROM Credissimo МК - 20.05.2021
Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!
Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!
Аплицирај за 30 000 ден. со рок на исплата од 3 месеци до 31.03.2021 г. и плаќај со 0% камата!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 01.03.2021
Credissimo донира топол оброк на Клиниката за Инфективни болести
Credissimo донира топол оброк на Клиниката за Инфективни болести
Од 22 февруари започнуваме со иницијативата #ТополОброкНавреме на Клиниката за Инфективни болести во Скопје.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 23.02.2021
Orange Days повторно во Credissimo!
Orange Days повторно во Credissimo!
Искористи ја промоцијата и земи до 80 000 ден. со попуст во вредност на ДДВ - 18%!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 05.10.2020
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.