Вести

Понуда за промена на роковите и условите на отплата на договорите за кредит
Понуда за промена на роковите и условите на отплата на договорите за кредит
Оваа Понуда е упатена кон сите корисници на кредит кои што имаат склучено договор за кредит со Credissimo заклучно со 31.03.2020 година.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 13.04.2020
Credissimo во борба против COVID-19!
Credissimo во борба против COVID-19!
Од денес нашите клиенти со секој свој платен кредит учествуваат директно во собирање на средства!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 23.03.2020
Корисни совети како максимално да се заштитиме од коронавирусот!
Корисни совети како максимално да се заштитиме од коронавирусот!
Во оваа ситуација треба најпрво да останеме смирени и да ги следиме упатствата на здравствените организации.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 13.03.2020
Земи сега, плати догодина!
Земи сега, плати догодина!
Твојот прв Credissimo до плата до 20 000 денари е со 0% камата и веќе со нов, подолг рок на враќање до 45 дена!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 04.12.2019
Започнаа Orange Days во Credissimo!
Започнаа Orange Days во Credissimo!
Не е сѐ така црно! Подготви се за најголемиот шопинг празник со Credissimo плус и 50% попуст на трошоците.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 22.11.2019
Credissimo е официјален член на Асоцијацијата на Финансиски Институции
Credissimo е официјален член на Асоцијацијата на Финансиски Институции
Како водечка компанија за брзи кредити, ја поддржавме иницијативата за формирање на Асоцијација на Финансиски Институции.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 30.05.2019
Credissimo со клиентска услуга број 1 во небанкарскиот финансиски сектор
Credissimo со клиентска услуга број 1 во небанкарскиот финансиски сектор
Најдобрата клиентска услуга за 2018-та година помеѓу 5-те најпопуларни компании за брзи кредити во Македонија, според интернационалниот лидер за пазарни истражувања, агенцијата IPSOS
Lajme
| FROM Credissimo МК - 07.12.2018
Credissimo со супер НОВОСТИ!
Credissimo со супер НОВОСТИ!
Credissimo одговори на потребите на своите клиенти! „Credissimo до плата“ е веќе до бараните 20 000 денари.
Lajme
| FROM Credissimo МК - 12.09.2018
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.