Вести

Лила Филиповска е новото заштитно лице на Credissimo Македонија
Лила Филиповска е новото заштитно лице на Credissimo Македонија
Најпопуларната и најпознатата водителка започна соработка со европскиот ФинТек лидер во Македонија
Lajme
| FROM Credissimo МК - 14.03.2018
Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата
Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата
Промоциjа: 30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
Lajme
| FROM Credissimo МК - 01.03.2018
Credissimo со награда за
Credissimo со награда за "Најдобар сајт на годината"
Компанијата ја доби престижната награда за „Најдобар сајт“ меѓу финансиските институции во Македонија
Lajme
| FROM Credissimo МК - 19.12.2017
Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари
Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари
Веќе можеш да земеш до 80 000 денари само со неколку клика. Аплицирај уште сега само со неколку клика!
Lajme
| FROM Credissimo МК - 06.12.2017
Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар
Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар "Сајт на годината 2017"
Гласај за Credissimo и помогни нѝ да ја освоиме големата награда во конкурсот
Lajme
| FROM Credissimo МК - 01.12.2017
30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата
Искористи ја нашата промоција и земи го твојот кредит Credissimo до плата со 0% каматна стапка за период од 30 денови
Lajme
| FROM Credissimo МК - 01.09.2017
Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути
Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути
Иновативната ФинТек компанија на своите корисници обезбедува исклучително брз одговор при аплицирање за кредит
Lajme
| FROM Credissimo МК - 07.07.2017
Credissimo - ФинТек компанија, која вложува во иновациите
Credissimo - ФинТек компанија, која вложува во иновациите
Ќе те запознаеме малку подетално со FinTech индустријата во Македонија, посочувајќи за пример еден од лидерите во областа на микрокредитирањето - Credissimo
Lajme
| FROM Credissimo МК - 05.05.2017
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.