Мислења за нас од нашите клиенти

Shërbim dhe komunikim super të shpejtë me të punësuarit.
Ta Tja Na
Close quote mark
Respekte për Credissimo.
Daniel Lozanoski
Close quote mark
Jeni më të mirët.
Vase Stamkova
Close quote mark
Jeni më të mirët, është kënaqësi të punosh me ju.
Emran Maksutoski
Close quote mark
Jeni më të mirët, është kënaqësi të punosh me ju.
Дрина Смилчевска
Close quote mark
Përshëndetje, faleminderit për çmimin që kam marrë, jam shumë e kënaqur me shërbimin, shpejtësinë dhe dashurinë e treguar nga ana e stafit tuaj. Përshëndetjet e mia për të gjithë ekipin e Credissimo.
Natasa Tomoska
Close quote mark
Shërbim i shpejtë, nëse dikujt i duhen para të shpejta le tju drejtohet juve
Petar Novakovik
Close quote mark
Николај – Задоволен клиент на Credissimo
Михајло – Задоволен клеинт на Credissimo
Маја – Задоволен клиент на Credissimo
Горан – Задоволен клиент на Credissimo
Ангелина – Задоволен клиент на Credissimo
Jam jashtëzakonisht e kënaqur. Ju përgëzoj për profesionalizmin. Vazhdoni ashtu.
Vesna Cvetanoska
Close quote mark
Jam jashtëzakonisht i kënaqur.
Emran Emran Emranceto
Close quote mark
Nëpërmjet internetit është më shpejt dhe jo gjithkush mund të shkojë në qytet tjetër, është më lehtë të aplikosh nga shtëpija.
Katerina Spiroska
Close quote mark
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.