Сѐ уште ги бараш филијалите?

Сѐ уште ги бараш филијалите?

Знаеш ли кое е најпоставуваното прашање во нашиот контакт центар?

Најчестите прашања се:

  • Каде ни се филијалите?
  • Каде ни се експозитурите?
  • Каде ни се канцелариите?

Епа, каде ни се... ? Можеби ти знаеш? За сите кои што ќе одговорат следат изненадувања. Одговори точно на најпоставуваното прашање!

 

 

 

Ако одговори на прашањето, но сѐ уште се сомневаш дали е навистина така... Диши слободно! Не си сам!

Очекувај го точниот одговор и добиеното изненадување на посочениот имејл и телефон.

До тогаш,  ако го знаеш точниот одговор сподели го со твој пријател и кажи му да се вклучи во анкетата за да добие изненадување и тој!Врати се назад

Прочитај повеќе