Кредит Плус до 200.000 ден.

Кредит на месечни рати со рок на отплата од 3 до 36 месеци

Репрезентативен пример:

Годишна каматна стапка е фиксна и непроменлива (9.00%) – 44 денари за секој 1 000 денари. За кредит од 30 000 денари со рок на отплата 6 месеци - каматата за наведениот период и износ е во висина од 791 денари, а вкупните административни трошоци и провизии се 4 014 денари (надоместоците се за наведениот период и износ). Вкупниот износ што треба да го плати Кредитокорисникот за нведениот рок и износ е 34 805 денари, a секоја месечна рата изнесува 5 801 денари. Максималниот размер на вкупните трошоци (СВТ) по кредит 'Credissimo плус' изнесува 71.50%. Личните податоци кои се потребни за аплицирање на кредит и кои ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје ги обработува ќе бидат пренесени/обработувани надвор од границите на Р. Северна Македонија во Европската Унија.

Износ
Период
Рата Рата
ден. ден.
Админ. трошоци ден. ден.
Камата % %

Брз кредит со лична карта и можност за продолжување на рокот!

Ги пополнуваш податоците

Ги пополнуваш податоците 10 мин.

Ги пополнуваш личните податоци и создаваш профил за кредитот брзо и лесно во неколку чекори.

Добиваш одговор за само неколку минути

Добиваш одговор за само неколку минути

По испраќањето на апликацијата, добиваш одговор веднаш! (по смс, на имејл или по телефон)

Ги добиваш парите веднаш

Ги добиваш парите веднаш

Одобрениот износ веднаш го добиваш на твојата трансакциска сметка

Услови за аплицирање:

За да аплицираш во Credissimo треба:

Да си полнолетен
Важечки личен документ

Наши клиенти

Земи до 30 000 ден. со 0% камата и рок на исплата до 45 дена.* Секогаш може да го продложиш рокот на плаќање ако имаш потреба.

Решение за било која непријатната ситуација може да се најде со помош на Credissimo до плата. Решението е само еден клик! Нашиот кредит до плата е погодно и привремено решение кога итно ти требаат пари!

Без оглед на тоа колку добро го планираш твојот буџет, понекогаш се појавуваат дополнителни и неочекувани трошоци. Последниве години сѐ почесто се случува да се најдеме во ситуација да имаме итна потреба од пари на крајот од месецот. Уште понепријатно е доколку поради причини кои што не зависат од нас ни задоцнува месечната плата. За жал сите знаеме дека голем дел од месечните трошоци не можат да бидат одложувани и треба да бидат платени во рок. Затоа ние ти го нудиме најбрзото решение - до 30 000 ден. во 3 лесни чекори, во било кое време и од било кое место. Ако си редовен клиент, твојот следен кредит е со попуст!

*Промотивните услови важат за 1-oт и секој 5-ти кредит Credissimo до плата до 30 000 денари и рок на враќање до 45 дена за првиот кредит Credissimo до плата и 30 дена за секој петти кредит Credissimo до плата, како и 5 дена гратисен период за сите одобрени кредити помеѓу периодот од 16.01.2023 г. до 31.12.2024 г. Каматната стапка е 0% или 0 денари и вкупните административни трошоци се 0 денари, а гратисниот период одговара на избраниот период на враќање. За кредит од 30 000 денари одобрен со рок на враќање 45 денови, враќате вкупно 30 000 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%. Периодот за враќање над 30 денови е 35, 40 или 45 денови и важи само за првиот кредит од кредитниот производ Credissimo до плата. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на Финансиско Друштво Кредисимо ДООЕЛ Скопје.

Често поставувани прашања

Дали навистина секој кредит Credissimo до плата е БЕСКАМАТЕН?

Да, ако првиот кредит во Кредисимо ти е Credissimo до плата, е БЕЗ КАМАТА со рок на исплата до 45 дена*, со износ до 30 000 денари, а секој следен е исто така без камата ако е вратен во грејс периодот!

* Промотивните услови важат за 1-oт и секој 5-ти кредит Credissimo до плата до 30 000 денари и рок на враќање до 45 дена за првиот кредит Credissimo до плата и 30 дена за секој петти кредит Credissimo до плата, како и 5 дена гратисен период за сите одобрени кредити помеѓу нивво периодот од 07.03.2022 г. до 31.12.2023 г. Каматната стапка е 0% или 0 денари и вкупните административни трошоци се 0 денари, а гратисниот период одговара на избраниот период на враќање. За кредит од 30 000 денари одобрен со рок на враќање 45 денови, враќате вкупно 30 000 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%. Периодот за враќање над 30 денови е 35, 40 или 45 денови и важи само за првиот кредит од кредитниот производ Credissimo до плата. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.

Кои се роковите за враќање на кредитот?

Максималниот рок за враќање на износот е 30 или 45 дена.

Дали навистина сè се случува целосно онлајн?

Да, пополнувањето и испраќањето на барањето за кредит, како и потпишувањето на договорот се вршат целосно онлајн; без трошоци за аплицирање и без потреба од посета на канцеларија. По одобрувањето, веднаш ја добиваш бараната сума.

Можам ли да го продолжам рокот на враќање за кредит Credissimo до плата?

Да, секој клиент може да го продолжи рокот на кредит Credissimo до плата. За да го направите тоа јавете се на 02 511 1010, пишете ни емаил на support@credissimo.mk или на чатот на нашиот веб сајт и кажете дека сакате да го продолжите рокот на враќање.

Кои се чекорите при поднесување на барање онлајн?
  1. Избираш износ и период на отплата
  2. Го пополнуваш краткиот онлајн формулар
  3. За неколку минути добиваш одговор за одобрување
  4. По одобрувањето ќе ги добиеш парите преку банкарски трансфер
Заштитени ли се моите лични податоци?

Гарантираме 100% заштита на твоите лични податоци. ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје е администратор на лични податоци, утврден од Агенцијата за заштита на личните податоци на Р Македонија.

Со цел безбедно пренесување на доверливи информации преку интернет, користиме SSL сертификат и најсовремена технологија за енкрипција на податоци.