Зошто онлајн кредит од Credissimo?

Експресно одобрување

Аплицираш целосно онлајн без посета на канцеларии, само со лична карта или пасош. Добиваш одговор за неколку минути.

Транспарентност

Целосно транспарентни услови, достапни уште пред потпишување на договорот.

Голема безбедност

Највисоко ниво за заштита на лични податоци, усогласено со Дирекцијата за заштита на лични податоци.

Без скриени трошоци

Аплицирањето за кредит е целосно бесплатно. Износите на месечните рати се без скриени трошоци.

Нашите клиенти за нас

Исклучителна љубезност, трпеливост, професионалност и човечност! Искрено ви посакувам најголеми професионални и лични успеси и напредок!
Душица Бошковска
Close quote mark
Михајло – Задоволен клеинт на Credissimo
Кирил е еден од нашите лојални клиенти. Тој знае дека секогаш може да смета на Credissimo кога итно му требаат пари.
Кирил - задоволен клиент на Credissimo

Актуелно и корисно

Топ 5 серии што не смееш да ги пропуштиш оваа есен
Топ 5 серии што не смееш да ги пропуштиш оваа есен
Изгледај ги најдобрите серии за оваа есен на Netflix. Ужувај во гледањето според нашиот топ 5 список со предлози и направи си ја есента поинересна
Статии

15.10.2021

Твојот кориснички профил во Credissimo
Твојот кориснички профил во Credissimo
Со корисничкиот профил можеш да аплицираш побрзо и полесно. Во секое време ќе можеш да видиш онлајн информација за твоите кредити, промоции и попусти
Статии

03.10.2021

Топ 3 места во Македонија за есенска прошетка
Топ 3 места во Македонија за есенска прошетка
Eсенскиот период е идеален за патување. Времето е создадено за прошетки во кои максимално ќе уживаш во магичните пејзажи со портокалова и златна боја
Статии

16.09.2021

 Го прославуваме 5-тиот роденден со 5 000 денари секој ден!
Го прославуваме 5-тиот роденден со 5 000 денари секој ден!
По повод петтиот роденден секој ден подаруваме по 5 000 денари. Извлекувањата се вкупно 55, секој ден од понеделник до петок.
Вести

13.09.2021

Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Израдуваме повеќе од 550 првачиња ширум Македонија
Вчера, на првиот училишен ден, раздадовме подароци со училишен прибор на првачињата во неколку градови. Детската радост и искрените насмевки ги стоплија нашите срца.
Вести

02.09.2021

Рефинансирање на кредит
Рефинансирање на кредит

Доколку имаш потреба и да го немаш вратено веќе земениот кредит, за нас е во ред да направиш рефинансирање на кредит. За рефинансирање потребна ти е само твојата лична карта.

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.