Контактирај не преку најлесниот начин за тебе

Секогаш сме подготвени да одговориме на твоите прашања и да ти помогнеме во процесирањето на апликација за кредит во согласност со твоите индивидуални потреби.

Ново! Поврзи се со нас и преку чат платформите на:

Имаш проблем?

Работно време

Понеделник - Петок: од 8:00 до 18:00 часот

Адреса

бул. Илинден бр.47 - 1/2 ,
1000 Скопје

Прашања

Можеш да најдеш одговор на сите Често поставувани прашања.
Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.