Частиме рата!

Частиме рата!

Новогодишните празници завршија, но подарувањето продолжува!

Ние мислиме на нашите потенцијални и веќе постоечки клиенти и после празниците.

Каква е новата промоција?

Новата промоција ќе важи за кредитниот производ Credissimo плус т.е. кредит на месечни рати до 200.000 ден. Со новата специјална понуда, сите клиенти кои што ќе аплицираат во периодот од 18.01.2024 до 10.03.2024 ќе добијат една бесплатна рата. Клиентите сами одбираат кога да ја искористат бесплатната рата.

Кој може да аплицира за оваа понуда?

Сите нови, но и веќе постоечки клиенти кои што немаат активен кредит.

Кои се условите за користење на промоцијата?

Една бесплатана рата ќе може да се користи при следните услови на кредитот:

Доколку кредитот е одобрен за период од 6 месеци до 10 месеци - 1 бесплатна рата после 5-тиот месец;
Доколку кредитот е одобрен за период од 11 месеци до 36 месеци - 1 бесплатна рата после 6-тиот месец;

Клиентот ќе ја искористи промоцијата само ако претходно соодветната рата после 5тиот или 6тиот месец е доспеана и од својот профил избрал дека сака да користи една рата подарок.

Како да ја искористиш промоцијата?

Аплицирај на www.credissimo.mk или јави се на 15 020!

Не двоуми се , обезбеди си дополнителни средства и искористи го подарокот на Credissimo за да прескокнеш една рата од твојот договор за кредит!  Врати се назад

Прочитај повеќе