Што е 'Credissimo плус'?

Кредит до 80 000 денари со отплата на рати од 3 до 24 месеци. Каматата е фиксна.

1 Одбираш сума и ја пополнуваш брзата онлајн форма

2 Добиваш одговор за одобрување од нас до неколку минути

3 Парите ги добиваш по банкарски пат на твојата трансакциска сметка

Важно! Испраќањето на барање за кредит е бесплатно и необврзувачко. По одобрување може да се откажеш од кредитот.

Прашања и одговори

Месечните рати се одредуваат индивидуално според кредитната историја и приходите. Редовните и коректни клиенти на Credissimo добиваат дополнителни предности, бонуси и попусти.

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечка лична карта

Да, по одобрувањето можеш да се откажеш од реализација на кредитот. Барањето не те обврзува со потпишување на договор за кредит.

Можеш да ги добиеш парите на наведена од тебе трансакциска сметка. Преносот на одобрениот износ се врши за неколку минути, ако сметката ти е во една од следниве банки: УниБанка АД Скопje, Комерцијална банка АД Скопје, НЛБ Банка АД Скопје, Стопанска Банка АД Скопjе, Охридска банка АД Скопје.

Во случај ако твојата сметка е во друга банка и не е во наведените погоре, може да има извесно задоцнување од неколку часа до едно деноноќие.

Нудиме можност за рефинансирање. Ако ги плаќаш ратите коректно и во рок, може да добиеш нов кредит пред да го отплатиш тековниот.

Можеш да го вратиш заемот или да ги платиш ратите за кредитот со банкарски трансфер:

Види повеќе за начините на плаќање.

При предвремена отплата не се наплаќаат никакви дополнителни трошоци или провизии.

Со три брзи и лесни чекори:

  • Одбираш сума и период на отплата
  • Ја пополнуваш кратката онлајн форма
  • Чекаш до неколку минути. По одобрување парите ќе ги добиеш по банкарски пат на твојата трансакциска сметка

Важно!Испраќањето на апликација за заем е бесплатно и необврзувачко. По одобрување може да се откажеш од заемот.

Кредит Credissimo плус до 80 000 денари со можност за рефинансирање на кредит

Доколку ги плаќаш ратите на кредитот коректно и во рок, може да добиеш нов кредит пред да си го вратил целосно тековниот.

Credissimo плус - брз онлајн кредит до 80 000 денари

За моментите во кои имаш потреба од поголема сума на пари

Секој од нас знае дека убаво е да издвојува мала сума на пари секој месец и така да заштедува, но во денешно време се помалку луѓе успеваат да го прават тоа. Токму затоа, често немаме доволно пари за да си го платиме одморот порано и да ги искористиме раните резервации со попуст или пак да си го купиме телевизорот од соништата, кој само овој месец е на промотивна цена.

Во тие моменти решение за потребите може да биде потрошувачкиот кредит со одложено плаќање на мали и удобни рати.

Како најбрзо и лесно да земеш потрошувачки кредит

Доколку парите ти требаат релативно брзо или немаш време и можност да одиш во банки, за да аплицираш, пополнуваш и разнесуваш бескрајни формулари, тогаш најудобната опција за тебе e да аплицираш и земеш целосно онлајн потрошувачки кредит.

Зошто да одбереш Credissimo плус

Што е потребно за да аплицираш за Credissimo плус

Аплицирањето се случува на следниот начин

Важно е да знаеш дека испраќањето на барање е целосно бесплатно и необврзувачко на било кој начин.

Дури и по одобрување на барањето ти можеш да се откажеш од кредитот и на тој начин барањето не важи.

Доколку имаш потреба од потрошувачки онлајн кредит довери нѝ се - ние даваме пари навреме!