Втора година дониравме по повод Светскиот ден на Лицата со Даунов синдром

Втора година дониравме по повод Светскиот ден на Лицата со Даунов синдром

И оваа година дониравме 60.000 ден. за лицата со Даунов синдром. Донацијата оваа година е во Здружение Вера од Струмица.

По повод 8 Март засадивме цвеќиња во новиот парк во населба Мичурин

По повод 8 Март засадивме цвеќиња во новиот парк во населба Мичурин

Оваа година по симболичен начин одлучивме да ја изразиме благодарноста за сѐ што прават жените во општеството.

7 причини зошто и како да си замесиш леб дома

7 причини зошто и како да си замесиш леб дома

Не чекај! Направи си леб дома. Дознај зошто домашниот леб е поздрав и повкусен од тој во маркетите

Како користиме вештачка интелигенција во Credissimo ?

Како користиме вештачка интелигенција во Credissimo ?

Запознај се со нашиот чат-бот Симо кој интерактивно комуницира со сите наши клиенти наеднаш.