Lidhu me ne përmes mënyrës më të lehtë për ty

Jemi gjithnjë të gatshëm t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojmë në përpunimin e aplikimit për kredi në përputhje me nevojat tuaja individuale.

Risi! Lidhu me ne përmes mënyrës më të lehtë për ty:

Ke problem?

Orari i punës

E hënë - E premte: prej orës 8:00 deri në orën 18:00

Adresa

bul. Ilinden nr. 47 - 1/2 ,
1000 Shkup

Pyetjet

Mund të gjeni përgjigje për të gjitha pyetjet e shtruara shpesh.
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.