Të dhënat personale

Të dhënat tuaja personale janë 100% të mbrojtura. Ne në Credissimo bëjmë përpjekje të jashtëzakonshme për të mbrojtur interesin tuaj dhe t'ju garantojmë rehati.

  • Jemi administrues të regjistruar të të dhënave personale Kompani është e regjistruar si administrator i të dhënave personale nga Drejtoria për mbrojtje të të dhënave personale.
  • Kemi SSL çertifikatë Në sajt janë të instaluara teknologjitë më moderne në formë të lidhjes së kodifikuar prej 256-bita, që garanton siguri të të dhënave personale.
  • Niveli më i lartë i sugurisë Dhomat, në të cilat i ruajmë të dhënat, janë të mbrojtura në mënyrë rigoroze. Serverët tanë janë nën mbikëqyrje 24 orë.
  • 100% garancë prej ne Kemi investuar shumë resurse për të siguar mbrojtjen e plotë të të dhënave tuaja personale. Nuk kemi asnjë rast të regjistruar të keqpërdorimit!
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.