Мислења за нас од нашите клиенти

Shkruani mendim për ne

Mendimi yt është i rëndësishëm për ne! Përpiqemi çdo ditë për të përmirësuar dhe përsosur shërbimin tonë. Na ndihmoni të jemi edhe më të mirë!

Shprehe mendimin tënd këtu
Наташа дозна за Credissimo преку Фејсбук и од тогаш знае дека ние сме тука за следниот пат кога ќе има потреба од пари.
Наташа - Задоволен клиент на Credissimo
Откако му помогнавме последниот пат на Др. Митко, веќе секое наредно патување го планираме заедно.
Митко - задоволен клиент на Credissimo
Кирил е еден од нашите лојални клиенти. Тој знае дека секогаш може да смета на Credissimo кога итно му требаат пари.
Кирил - задоволен клиент на Credissimo
Ана ни се обрати кога и требаа брзи пари за нејзиниот син, кој студира во странство.
Ана - задоволен клиент на Credissimo
Дејан е еден од нашите најредовни клиенти. Ние сме секогаш тука кога му треба финансиска помош за неговиот приватен бизнис.
Дејан - задоволен клиент на Credissimo
Credissimo и помогна на Николина да ја реновира детската соба.
Николина - задоволен клиент на Credissimo
ODLICNI, SUPER USLUGA!
Close quote mark
Brzi,navremeni, bravo sekoja chest.
Close quote mark
Вие можеби не сте најдобри но за подобри од Вас не знаеме!
Ме ри
Close quote mark
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.