Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност

Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност

<p>Како компанија којашто е докажан доверлив партнер за соработка, и понатаму се стремиме да го задржиме квалитетот преку примена на добрите, утврдени практики во односите со клиентите.</p>

<p>Со гордост потврдуваме дека и оваа година, по вторпат се здобивме со големото признание &ndash; Сертификат за деловна успешност! Со овој сертификат Credissimo и оваа година е во топ 2 % најуспешни фирми во Македонија. Credissimo ги исполнува сите 20 индикатори за финансиска успешност, ликвидност, солвентност и долгови, кои се клучни за добивање на ова престижно признание.</p>

<p><a href="https://credissimo.mk/">Credissimo</a> и оваа година ја докажа својата транспарентност на двете клучни основи, односно како во односот со клиентите, така и во односот со своите бизнис-партнери.</p>

<p><img alt="Сертификат за деловна успешност" src="https://credissimo.mk/uploads/images/cms/certificate_body_image.png" style="width: 100%;" /></p>

<h2>Совет од Credissimo</h2>

<p>Лојалноста и довербата се столбовите на успешното пријателство. Базирајте ги вашите пријателства на овие два столба, без разлика дали се однесува за приватниот или професионалниот живот. Довербата и лојалноста во корпоративниот свет се стекнуваат базирани на факти, затоа секогаш бирајте партнер за кој можете да докажете дека во практиката се покажал лојален и доверлив.</p>

 Kthehu mbrapa

Lexo më shumë