Частиме рата!

Частиме рата!

Новогодишните празници завршија, но подарувањето продолжува! Credissimo мисли на своите потенцијални и веќе постоечки клиенти и после празниците.

Новогодишна магија

Новогодишна магија

Во пресрет на најубавиот период од годината, што може да биде помагично од сѐ што се случува околу нас? Всушност, има ли нешто помагично?

Прескокни ги каматите со Orange days

Прескокни ги каматите со Orange days

Кога насекаде околу тебе во омилените продавници и молови сè ќе биде на попуст, не ја пропуштај можноста за подновување. Купи си сѐ што ти е потребно!

Страшно добра понуда во Credissimo

Страшно добра понуда во Credissimo

Промоцијата може да ја искористат сите нови и веќе постоечки клиенти на компанијата.