Credissimo ти подарува ваучер претплата за Gley

Credissimo ти подарува ваучер претплата за Gley

Водени од идејата да ти понудиме нешто „кул“ и поразлично, одлучивме да направиме една поинаква и поспецијална понуда што ќе ги надмине твоите очекувања.

Подготвивме понуда со малку поразлични подароци.

Секој што ќе земе кредит, ќе добие подарок претплата за Gley.

Освен што сакаме да си задоволен од нашите услуги, сакаме да се почувствуваш и привилегирано како наш клиент. Затоа, освен големите попусти што ги добиваш како лојален клиент овој пат одлучивме да ти дадеме и еден поинаков подарок - претплата на една од најдобрите платформи за гледање филмови.  

Понудата ќе биде активна од 20.05.2024 до 09.06.2024 година.

Како што прочита и погоре, бесплатна претплата од еден месец  добиваат сите што ќе земат кредит.

Побрзај и аплицирај уште сега!

Можеш да аплицираш онлајн на credissimo.mk или на 15020.

Понудата важи до потрошувањето на претплатите коишто се ограничени, затоа побрзај и добиј си кредит по поволни услови и супер подарок претплата на Gley, платформа со најдобрите македонски и балкански филмови и серии.Врати се назад

Прочитај повеќе