30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата

30 дена без камата за 1-виот и секој 5-ти кредит Credissimo до плата

Кога платата доцни, токму во тој момент ќе се појават неодложните трошоци - знаеш, тоа е закон (Марфи). Не гледаш излез од ситуацијата?

Доста е со глупости!

Реши ги финансиските проблеми и земи ја одлука во твои раце со бескаматен кредит Credissimo до плата!

Од 1 септември 2017 до 31 јануари 2018 година, секој прв кредит Credissimo до плата со износ од 3000 до 12.000 денари е со 0% каматна стапка за период од 30 дена. А на нашите лојални клиенти нудиме можност секој петти кредит да биде, повторно со 30-дневен грејс период и 0% каматна стапка*.

Пример: Си земал кредит во износ од 12.000 денари со рок на враќање од 30 дена. Ако го вратите кредитот во 30-дневениот грејс период, не должите ништо повеќе, а само износот од 12.000 денари.

Избери Credissimo - искористи ги предностите во промотивниот период и земи бескаматен кредит до 12000 денари за период од 30 дена.

Што е Credissimo до плата?

Со Credissimo до плата, можеш да ги покриеш дополнителните трошоци кога итно ти се потребни финансиски средства. Не постои полесен и побрз начин да го добиеш потребниот износ, точно кога ти е најпотребно, за само неколку минути. Credissimo до плата е совршено решение за секој на кој му доцни платата, а сакабез потешкотии да ги пресрете своите финансиски потреби.

Како да аплицираш за Credissimo до плата?

  • Одбери го износот кој го барате и рокот за враќање на кредитот;
  • Пополни ја кратката онлајн форма - на сајтот или преку нашата мобилна апликација
  • Почекај 7 минути за одобрување;
  • Добиј го одобрениот износ на вашата банкарска сметка

Важно! Испраќањето на апликацијата за кредит е потполно бесплатно.

И не заборавај дека можеш да го продолжиш рокот на враќање

Ние се грижиме за нашите клиенти и ги разбираме индивидуалните потреби на секој од вас. Ако се појави непредвидена ситуација и не си во можност да го вратиш кредитот навреме, можеш да ги контактираш нашите вработени. Тие ќе најдат индивидуално решение, со најповолни услови, според твоите можности и потреби или ќе ти понудат да го продолжиш периодот на враќање.

Пример: Си земал 12.000 денари, со рок на враќање од 30 дена. Ако на крајниот рок (30-тиот ден), поради објективни причини немаш можност да го вратиш кредитот, ќе ти дадеме можност да ја платиш само камата за периодот. Ти ќе бидеш во можност да го продолжиш рокот на враќање на кредитот со уште 30 дена за враќање на главницата (12.000 денари). Можеш да го обновиш периодот неограничен број пати, ако редовно ја плаќаш каматата.

Земи пари сега!


* Промотивните услови важат за периодот од 01.09.2017 година до 31.01.2018 година и тоа за првиот и секој петти кредит од кредитниот производ Credissimo до плата, за износи до 12.000 денари и рок на враќање до 30 дена, со фиксна каматна стапка од 0% и без административни трошоци за одобрување. Кредитните барања се одобруваат согласно Општите услови за одобрување и внатрешните правила на Credissimo.


Врати се назад

Прочитај повеќе