Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари

Итно ти требаат пари? Credissimo веќе одобрува до 80 000 денари

Еден од основните приоритети на Credissimo е клиентите да бидат задоволни. Затоа кон секој наш клиент имаме посебен пристап со тоа што нудиме индивидуални решенија изготвени во зависност од конкретните потреби и можности. Постојано Ве парашуваме Вас - нашите клиенти за Вашето мислење и ги подобруваме нашите производи и услуги, со цел да ги исполнуваме Вашите барања и да Ви бидеме максимално од корист.
Многу од вас велат, дека би сакале да може да аплицираат за поголеми износи. Затоа решивме да ја исполниме вашата желба. Ја зголемивме максималната сума за кредитот Credissimo плус и веќе можеш да земеш до 80 000 денари само со неколку клика.

Уште повеќе пари, кога ти требаат!

Новата, повисока сума за брз кредит веќе е факт - точно како што посакавте. Сега потрошувачкиот кредит Credissimo плус дава можност за аплицирање за износ до 80 000 денари, наместо до 40 000 денари! Така, веќе може да аплицирате од 6 000 до 80 000 денари, во зависност од Вашите барања и моментална потреба.

Аплицираш до 80 000 денари на уште поволни рати!

Има уште новости! Од причина што грижата за клиентот е наш основен приоритет, ние го зголемивме рокот на враќање на одобрената сума. Сега аплицираш со рок на враќање до 24 месеци. Така, ја зачувуваме традицијата, враќањето на кредитот да е на месечни рати, според твоите индивидуални можности.

Правиме промени, но го зачувуваме тоа, што ти се допаѓа

Повисокиот износ за брз кредит нема да го промени доброто сервисирање и индивидуалниот однос, нешто со што се одликува Credissimo.mk. Можете да побарате кредит со повисок износ и за подолг рок на враќање од претходно, не само преку нашата веб страна, туку и од мобилната апликација, како и по телефон.
Продолжуваме да работиме за тоа, процесот на апликација да биде максимално едноставен и побрз, така што очекуваj скоро уште добри новости од Credissimo.

Како да аплицирате за кредит?

Процесот на апликација за кредит не е променет.
Можете да аплицирате преку веб страната и мобилната апликација на Credissimo и процесот e следниот:

  1. Избираш кредитен производ Credissimo плус, потоа бараната сума и рок на враќање.
  2. Ја пополнуваш и праќаш кратката онлајн форма и чекаш одобрување за неколку минути.
  3. Парите ги добиваш на наведената жиро сметка од апликацијата, во банка во текот на денот.

Имаш ли прашања?

Credissimo сака сѐ да биде јасно и достапно на своите клиенти. Затоа нашите вработени се на Ваше располагање, во случај, ако имаш прашања или потреба од дополнителна помош.

Може да нѐ контактираш уште сега преку чат формата, која се наоѓа во долниот десен агол на екранот. На сите прашања ќе ти одговориме веднаш!Врати се назад

Прочитај повеќе