Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити

Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити

Корисниците на брзите кредити, веќе нѐ препознаваат како компанија која постојано се труди да ги подобри своите процеси и продукти сѐ со цел да ги задоволи потребите и желбите на своите клиенти. Нашата компанија постојано спроведува редовни внатрешни истражувања, преку кои клиентите директно го споделуваат нивното искуство и мислење за нашата работа како финансиска институција. Овие резултати се особено важни, бидејќи врз база на овие податоци ја градиме нашата стратегија и ги предвидуваме понатамошните чекори за развој на компанијата.

Од последното внатрешно истражување кое се спроведе помеѓу корисници на брзи кредити од различни компании во Македонија, 63% од активните учесници го наведуваат Credissimo како водечката компанија за брзи кредити. Втората компанија за брзи кредити во оваа категорија е наведена од 17% од учесниците.

Оваа статистика не е случајна, доказ за квалитетот и професионалноста на нашата услуга се 5-те успешни години, колку што сме активни на пазарот, во кои над 100 000 корисници ни се доверија, а од нив над 96% се задоволни од нашите услуги.

Credissimo продолжува да работи во корист на своите клиенти, како и да нуди брзи и лесни финансиски средства за сите предвидени и непредвидени трошоци. Особена предност во нашата компанија е можноста да се дојде до овие средства брзо и безбедно, целосно онлајн и без посета на канцеларии или напуштање на домот.Врати се назад

Прочитај повеќе