Промо! 0% камата * за секој нов клиент

Промо! 0% камата * за секој нов клиент

Ново! Колку земаш толку враќаш! Credissimo има специјална понуда за тебе: секој прв заем Credissimo до плата е без камата со грејс период од 15 дена! Земаш од 3 000 до 12 000 денари и враќаш толку колку што си земал!

Не чекај, аплицирај сега » 

Ако имаш потреба од пари за кратко време, сега е моментот!

Земи го твојот прв Credissimo до плата - целосно онлајн, во 3 чекори со 0% камата и без административни трошоци. Грејс периодот е 15 дена.

Ти требаат пари, а има уште многу додека земеш палта ? Credissimo до плата!

Credissimo до плата е брз заем, кој ти помага во моментите во кои итно ти требаат пари. Земаш од 3 000 до 12 000 ден. само за неколку минути. Рокот на исплата e од 15 до 30 дена. Целосно онлајн, без шетање по канцеларии, чекање во редици и потпишување на еден куп документи.

0% камата и административни трошоци: Специјално само за нови клиенти

Специјална понуда! Секој прв заем до плата со период на исплата од 15 дена и вратен во 15-дневен грејс период, е безкаматен.

Аплицирај брзо и лесно само во три чекори:

  1. Избираш сума и ја пополнуваш кратката онлајн форма
  2. Одговор на барањето добиваш неколку минути.
  3. Парите се префрлени на твојата трансакциска сметка.

Важно! Апликацијата за кредит е бесплатна и не те обврзува да го земеш кредитот. По одобрување можеш да се откажеш од сумата.

Пари за неколку минути, само во 3 чекори, без камата. Не чекај, земи Credissimo до плата сега »

* Промотивните услови важат за периодот од 14.03.2017 година до 30.06.2017 година за прв кредит од кредитниот производ 'Credissimo до плата', за суми 3 000 до 12 000 денари, со 15 дневен грејс период при фиксна камата од 0% и ГПР 0%. Кандидатите се предмет на одобрување, согласно Општите услови и внатрешни правила на Кредисимо. Врати се назад

Прочитај повеќе