Пари навреме во петок!

Пари навреме во петок!

Сѐ уште не знаеш што да направиш за да имаш добар викенд? Во пресрет на двата слободни денови, убаво е да направиш план за организација уште денес.

А, ако точно денес е петок, ти си на вистинското место во вистинско време. Продолжи да читаш!

Колку убаво звучи петок, нели? Толку убаво, како веќе да е викенд!

Поминаа четири работни дена, а петтиот веќе е тука и те искушува да почекаш уште малку за да заврши работниот ден. Смело верувај, ќе заврши! А, пред да заврши, направи план каде и со кого.

И ако мислиш дека не ти требаат екстра пари, знај дека побрзо од викендот завршуваат само парите!

Credissimo ти нуди можност да добиеш парична награда од 1 000 ден.  Забавувај се и имај секогаш екстра пари навреме, уште во петок! Троши безгрижно цел викенд, за сѐ што ти треба!

Како да учествувам?

За да учествуваш пополни ја формата со твоите лични податоци. Секој петок ќе биде извлекуван по еден среќен добитник, кој наградата ќе ја добие истиот ден на неговата трансакциска сметка.

ВАЖНО! Учеството во извлекувањето, не те обврзува со апликација за кредит под никаква форма! Доделувањето на паричната награда е по случаен избор.

Ако сакаш да учествуваш, пополни ја формата со податоци, најдоцна во петок до 15 часот.

Ако те исконтактираме, значи ти си среќниот добитник!Врати се назад

Прочитај повеќе