Историја за успехот на нашата компанија - Credissimo

Аплицираj

Кои сме ние?

Credissimo е динамична високотехнолошка компанија, која е меѓу најбрзо растечките FinTech /ФинТек/ структури во небанкарскиот финансиски сектор.

Како небанкарска финансиска институција, им обезбедуваме на нашите корисници брзи и лесни решенија при потреба од краткорочно финансирање.

Како високотехнолошка компанија, се стремиме постојано да разработуваме и интегрираме иновативни услуги кои се во чекор со неверојатно брзиот развој на дигиталниот свет.

Credissimo е пред се компанија ориентирана кон корисникот. Сите наши одлуки се во одговор на потребите и желбите на нашите корисници. Водени од желбата да бидеме максимално корисни и лесно достапни за секој корисник, понудивме потполно онлајн аплицирање за кредит како и одобрување за само неколку минути.

Нашата компанија активно работи за исполнување на утврдените добри практики во односите со корисниците и нивно наметнување како пазарна норма.

Credissimo, пари навреме!

Зошто да нè одберете нас?

 

Транспарентност

За нас нема неважен детал, затоа ги запознаваме нашите клиенти со сите елементи од процесот за барање на кредит. Исклучително важно е дека им даваме можност на нашите потенцијални корисници да се запознаат потполно и без брзање со нашите услови. За таа цел однапред, пред склучувањето на договорот, ние им ја нудиме целата документација со која тие би се обврзале.

Со Credissimo клиентот секогаш го има последниот збор.

 

Индивидуален пристап

Секој клиент е посебен, затоа ние го разгледуваме секој посебен случај и неговата специфичност така што да можеме да го предложиме најсоодветното решение.

За да бидат по мерка, условите по кредитите ги определуваме индивидуално. Лојалните клиенти можат да сметаат на преференцијални услови и попусти.

 

Максимална сигурност

Наша најголема грижа е заштитата на интересите и правата на нашите клиенти, затоа постојано инвестираме во заштита на нивните лични податоци.

 

Пари навреме

Нудиме максимално брза, лесна и достапна услуга.

 Секој може да побара пари преку нашиот сајт потполно бесплатно, од секоја точка на светот и да ги добие за само неколку минути*.

* Во рамки на покриеноста на интернет и работното време на Credissimo.