Двојно поголемо изненадување од Credissimo

Двојно поголемо изненадување од Credissimo

Во пресрет на најубавиот и највеселиот период од годината, секој клиент добива двојно поголемо изненадување!

Новогодишните и божиќните празници се на прагот, а со нив и прославите и убавите моменти поминати со најблиските. По тој повод, ги изненадуваме нашите клиенти со многу прекрасни новитети!

Какво е двојното изненадување?

И оваа година, како водечка финтек компанија докажавме дека навистина мислиме за доброто на нашите клиенти и дека клиентот секогаш треба да биде на прво место. За двојно позадоволни и полојални клиенти, направивме нова промоција со двојно поголемо изненадување.

Покрај новиот сајт, кој дополнително ќе го олесни твоето корисничко патување на сајтот и аплицирањето ќе го направи уште побрзо, ја зголемивме и максималната сума до 200.000 денари. И тоа не е сѐ! Каматата е намалена за 40% за сите кредити.

Освен тоа, лојалните клиенти добиваат и екстра дополнителен, зголемен попуст од Лојалната програма.

До кога трае промоцијата?

За да можеш максимално да уживаш во претстојните празнични денови, промоцијата ќе трае до 15 јануари 2023 година. Само сега, обезбеди си средства до 200.000 денари, за сите празнични активности и желби, а притоа добиј поголем попуст од 40 % од каматата на твојот кредит!

Кој може да ја искористи новата промоција?

Промоцијата важи за сите клиенти.

Како да ја искористиш промоцијата?

  • Аплицирај за кредит преку нивниот сајт www.credissimo.mk
  • Јави се на 15 020
  • Пиши ни на чат платформите на сајтот и социјалните мрежи

Исполни си ги сите желби, изненади ги најблиските и влези во новата 2023 година среќен и безгрижен, заедно со Credissimo!Врати се назад

Прочитај повеќе