Двојно поголеми попусти за лојалните клиенти

Двојно поголеми попусти за лојалните клиенти

Продолжуваме да ги исполнуваме желбите на најлојалните клиенти!

Пред само три години, создадовме Лојална програма со што започнавме да ги наградуваме сите редовни и коректни клиенти за нивната лојалност. При секое следно аплицирање сите лојални клиенти добиваа попуст од каматата.

Оваа година, ја надоградивме Лојалната програма со нови двојно поголеми попусти, бонуси и бенефиции, кои што ќе направат најлојалните клиенти да се почувствуваат уште поспецијални.

Старите попусти од лојалната програма сега се двојно зголемени. Висината на индивидуалниот попуст за секој клиент е различна и е во зависност од тоа колку лојален е клиентот и колку детелинки собрал во неговиот профил. Колку поголем е бројот на детелинките, толку поголем е попустот од Лојалната програма!

Како добиваш Credissimo детелинка?

  • Редовно ги плаќаш ратите, без задоцнување
  • Често ги користиш нашите услуги
  • Колку повеќе земени кредити имаш, толку повеќе бенефиции
  • Извршуваш навремена целосна исплата на кредитот

лојална програма

Лојалната програма ти заштедува и пари!

Собирајќи детелинки во твојот кориснички профил, добиваш попуст кој го користиш при секое следно аплицирање за кредит, но со тоа заштедуваш и пари.

Во твојот профил ќе можеш да видиш колку пари си заштедил со попустите коишто ги користиш од Лојалната програма.

 

Информација за индивидуалните попусти, бонуси и заштедени суми, можеш да ги видиш во твојот кориснички профил.

Најави се во својот профил и види колку детелинки си собрал, колку е твојот попуст од Лојалната програма за следното аплицирање и колку пари си заштедил од попустите.

Ако сеуште не си наш клиент, сега е вистинскиот момент да ни се довериш! Нашата Лојална програма секогаш ќе биде на твоја страна!

Аплицирањето за кредит е целосно онлајн, а процедурата на разгледување и одобрување е брза и едноставна. Трансферот на одобрениот износ е веднаш на трансакциската сметка.Врати се назад

Прочитај повеќе