Зошто онлајн кредит од Credissimo?

Експресно одобрување

Аплицираш целосно онлајн без посета на канцеларии, само со лична карта или пасош. Добиваш одговор за неколку минути.

Транспарентност

Целосно транспарентни услови, достапни уште пред потпишување на договорот.

Голема безбедност

Највисоко ниво за заштита на лични податоци, усогласено со Дирекцијата за заштита на лични податоци.

Без скриени трошоци

Аплицирањето за кредит е целосно бесплатно. Износите на месечните рати се без скриени трошоци.

Нашите клиенти за нас

Михајло – Задоволен клеинт на Credissimo
prezadovolen sym od vasite ponydi sekoja cest za kredisimo sreken bozik
Kasapov Nikola
Close quote mark
Исклучителна љубезност, трпеливост, професионалност и човечност! Искрено ви посакувам најголеми професионални и лични успеси и напредок!
Душица Бошковска
Close quote mark

Актуелно и корисно

Најбараните и најдобро платените професии во иднина
Најбараните и најдобро платените професии во иднина
Ова се професиите кои што ќе бидат најбарани во наредните неколку години. Види ги и одлучи каква инвестиција да направиш за себе.
Статии

21.09.2022

И оваа година Credissimo им посака топло добредојде на првачињата на првиот училишен ден
И оваа година Credissimo им посака топло добредојде на првачињата на првиот училишен ден
Втора година по ред се спроведува кампањата под име „Секогаш биди број 1”, преку која подаривме околу 750 училишни прибори во 21 основно училиште
Вести

02.09.2022

На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!
На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!
Нова промоција за бескаматен кредит! На 3 месечни рати, без камати и дополнителни трошоци.
Вести

26.08.2022

Како да го заштитиш твојот буџет од инфлацијата?
Како да го заштитиш твојот буџет од инфлацијата?
Види ги нашите совети кои може да ти помогнат да го заштитиш твојот буџет од инфлација.
Статии

18.08.2022

Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност
Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност
Довербата и лојалноста не прават сигурен потенцијален соработник и бизнес партнер со кој може да имате добра соработка.
Вести

15.08.2022

Рефинансирање на кредит
Рефинансирање на кредит

Доколку имаш потреба и да го немаш вратено веќе земениот кредит, за нас е во ред да направиш рефинансирање на кредит. За рефинансирање потребна ти е само твојата лична карта.

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.