На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!

На 3 рати без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!

Нова промоција за бескаматен кредит! Доколку сакаш да започнеш нешто ново или да реализираш одамна замислена цел сега е вистинското време да станеш наш клиент.

Летните одмори полека завршуваат. Со нови сили и нови идеи време е да се насочиме кон нови предизвици. Време е за нешто ново!

Периодот по завршувањето на летните одмори е одличен период за нови почетоци, нови надоградувања на личен и професионален план. Сега е вистинското време да се замислиш како можеш да си го рестартираш секојдневието и да внеснеш нешто ново во него. Секој нов почеток, носи нова радост. А секоја радост, носи позитивна промена. Време е за промени!

Не заборавај дека креаторот на сѐ околу тебе си ти самиот. Размисли каков новитет сакаш да внесеш во животот и направи план. При потреба од дополнително финансирање, можеш да земеш бескаматен кредит кој бесплатно ќе ја потпомогне реализацијата на твоите планови.

Каква е новата промоција?

Промоцијата е за бескаматен кредит на 3 месечни рати и важи само за нови клиенти. Аплицираш, земаш, враќаш и ништо не доплаќаш! За целиот период на отплата кредитот е без камата и дополнителни услови.

Ако не си наш клиент, a имаш желба за оставрување на личен или професионален план, ова е вистинската промотивна понуда за тебе. Инвестирај во себе сега!

Кои услови треба да ги исполнуваш за да аплицираш?

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечки личен документ

Како да аплицираш?

  • Преку веб сајтот credissimo.mk
  • Преку чат
  • Јави се на 02 511 1010

До кога трае промоцијата?

Промоцијата трае од 29.08.2022 до 25.09.2022. Побрзај и искористи ја!

Зошто да ја искористиш промоцијата?

Промотивната понуда можеш да ја искористиш за да запишеш нов курс, да си купиш нов лаптоп, нова книга или помагала кои ќе го забрзаат твоето професионално усовршување. Ако сакаш да заживееш сам и да бидеш независен, дополнителното финансирање со бескаматен кредит на 3 рати исто така би било добро решение за потпомагање на твојот буџет кон новата цел.

Не заборавај дека кога инвестираме во себе, инвестираме во својата иднина. Превземи акција и внеси позитивен новитет во твојот живот сега! Продолжи да учиш и да се надоградуваш. Инвестицијата во себе е секогаш исплатливата инвестиција!Врати се назад

Прочитај повеќе