Земи сега, плати догодина!

Земи сега, плати догодина!

Почнувајќи од денес, 1-от Credissimo до плата е со 0% камата и со нов подолг рок на исплата до 45 дена*, додека секој 5-ти исто така е без камата, доколку е вратен во грејс периодот!

Credissimo секогаш одговара на потребите на своите клиенти и затоа секогаш бараме начин како да ги подобриме нашите услуги. Новиот подолг период на отплата на кредитот до плата, овозможува на нашите нови клиенти побараниот Crediissimo до плата, до 20 000 денари со 0% камата да го исплатат дури наредната 2020 година!

Новиот период на исплата до 35, 40 или 45 дена важи само за првиот кредит и за кредитниот продукт Credissimo до плата. Искористи ја промоцијата денес, земи сега и плати догодина.

* Промотивните услови важат за 1-oт и секој 5-ти кредит “Credissimo до плата” до 20 000 денари и рок на враќање до 45 дена за првиот кредит “Credissimo до плата” и 30 дена за секој петти кредит “Credissimo до плата” со фиксна каматна стапка од 0% и без трошоци за одобрување, со тоа што гратисниот период одговара на избраниот период на враќање. За кредит од 20 000 денари одобрен со рок на враќање 30 денови, враќате вкупно 20 000 денари. Периодот за враќање над 30 денови е 35, 40 или 45 денови и важи само за првиот кредит од кредитниот производ “Credissimo до плата”. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.Врати се назад

Прочитај повеќе